Accesorii

#ochi de tigru #pietre semipretioase #bijuterii de argint

Bijuterii din argint cu Ochi de Tigru, accesoriile perfecte pentru femeile de afaceri

O femeie de afaceri de succes nu trebuie sa epateze prin accesoriile cu care isi completeaza tinuta, ci tocmai prin eleganta aceea simpla si de bun gust. Un set de bijuterii cu Ochi de Tigru poate fi completarea perfecta a unei tinute business, datorita sobrietatii acestei pietre, dar si pentru ca ea este considerata un talisman pentru cei care lucreaza mult cu bani si care incearca sa atraga succesul in afaceri si abundenta.

Ochiul de Tigru este o varietate de cuart chatoiant, adica este compus din straturi paralele si isi schimba aspectul in functie de unghiul in care cade lumina pe suprafata sa. Nuantele sale de maro cu auriu sau galben-auriu se potrivesc de minune cu delicatetea argintului lucrat cu migala de bijutieri.

Desi si-a primit numele dupa privirea auriu aramie a unei feline neimblanzite, Ochiul de Tigru este o piatra care aduce protectie si o multime de beneficii. Despre ea se spune ca tine la distanta pericolele, inclusiv pe timp de noapte, cand actioneaza asupra focurilor aprinse in salbaticie pentru a tine la distanta animalele salbatice.

Daca te intrebi cui i s-ar potrivi cel mai bine bijuterii din argint cu Ochi de Tigru, iti spunem ca aceasta piatra grea, destul de dura si calda, este un adevarat talisman pentru zodiile Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Scorpion si Capricorn.

Asociat Soarelui si incarcat cu energie yang, acest cristal aduce prosperitate, noroc, energie, curaj si protectie. Este piatra celor care lucreaza mult cu bani si a celor care calatoresc mult; atrage abundenta si succesul in afaceri.

In cristaloterapie, Ochiul de Tigru este benefic pentru splina, pancreas, sistem digestiv, organe sexuale, creier, ochi, gat, timus si colon, datorita proprietatilor sale de a purifica sangele si de a elimina toxinele.

Bijuterii deosebite cu Ochi de Tigru gasesti in colectia Accent, care a pregatit oferte foarte interesante pentru doamnele care vor sa isi completeze colectia de podoabe. De asemenea, daca te afli in cautarea unui cadou special pentru persoana speciala, nu poti da gres cu o bratara din argint cu Ochi de Tigru, lucrate de bijutieri pentru care calitatea, frumusetea si originalitatea sunt "cheile" rafinamentului.

Povestea Accent Bijuterii a inceput acum 30 de ani, din pasiunea pentru accesorii rafinate si delicate, si continua si azi sub un singur crez: satisfacerea clientilor. Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare