Accesorii

#bijuterii #angelina jolie #jennifer lopez #katy perry

Bijuterii de vedeta: Angelina Jolie, Jennifer Lopez si Katy Perry

Relatia speciala dintre vedete si bijutieri atrage inca multe actrite si cantarete. In timp ce unele se multumesc doar sa promoveze bijuteriile,  altele se implica activ in procesul de creatie. Vezi ce bijuterii promoveaza Angelina Jolie, Jennifer Lopez si Katy Perry in 2011.

Nici cele mai mari vedete din lumea filmului si a muzicii nu refuza colaborari cu bijutieri de renume. In 2011, Angelina Jolie lanseaza o bijuterii inspirata de stilul personal, in timp ce Jennifer Lopez si Katy Perry si-au imprumutat imaginea unor campanii de promovare pentru bijuterii.

Vezi cele mai interesante colectii de bijuterii promovate de vedete in 2011.

 

Angelina Jolie si Robert Procop

 

Recunoascuta pentru stilul sau elegant si rafinat, Angelina Jolie a ales sa colaboreze in acest an cu bijutierul Robert Procop, pentru realizarea si promovarea unei colectii de bijuterii care ii poarta numele.

"Style of Jolie" este o colectie de bijuterii de lux, in care rafinamentul si opulenta se imbina cu eleganta.

Angelina Jolie a lucrat timp de doua luni cu Robert Procop si a participat la crearea bijuteriilor. Toate profiturile obtinute din vanzarea bijuteriilor vor fi donate catre fundatia caritabila a Angelinei, "Education Partnership for Children of Conflict" (Parteneriatul de educatie pentru copiii din zone de conflict).

Liniile clasice ale bijuteriilor create de Angelina Jolie imbina aurul de calitate cu pietre pretioase sculptate elegant.

Sursa foto: Robertprocop.com

 

Jennifer Lopez si TOUS

 

In 2011, Jennifer Lopez si-a imprumutat imaginea TOUS, companie producatoare de bijuterii spaniola, care a fost promovata anterior de Kylie Minogue.

Chiar daca nu a participat la crearea bijuteriilor, Jennifer Lopez a realizat o sedinta foto sexy, inspirata de Orientul Indepartat, in care prezinta cerceii, bratarile, colierele si inelele create de TOUS.

Actrita in varsta de 41 de ani va purta bijuteriile TOUS si la evenimente speciale , in afara campaniei de promovare media.

Bijuteriile TOUS din colectia primavara/vara 2011 se incadreaza perfect in tendintele sezonului, de la modelele feminine pana la imbinarea de texturi diferite.

Sursa foto: Tous.com

 

Katy Perry si Thomas Sabo

 

In acest an, Katy Perry a devenit primul ambasador al companiei Thomas Sabo. Cantareata va promova bijuteriile de argint atat intr-o campanie media , cat si in timpul concertelor din turneul ei mondial.

In timp ce Angelina Jolie si Jennifer Lopez s-au concentrat pe eleganta si rafinament, contributia lui Katy Perry in lumea bijuteriilor tine de energie si exuberanta.

Cantareata este imaginea colectiei de primavara/vara 2011 "Pop Now" si va participa si ea la crearea unui "charm" (bijuterie mica, agatata de obicei de o bratara).

Colectia inspirata de pop art, muzica disco si pop, va fi sustinuta de Katy Perry si la show-ul "Inhorgenta" din Munchen, targ international pentru bijuterii si ceasuri.

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Sursa foto: Overdose.am

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare