Accesorii

#accesorii #mireasa #bijuterii de mireasa #cadouri pentru nunta #accesorii si brose

Bijuterii de mireasa 2011

Daca planuiesti sa devii mireasa in acest an, afla care sunt cele mai importante tendinte pentru bijuterii de mireasa in 2011, pentru a straluci cu adevarat in ziua cea mare.

Rochia este cea mai mare preocupare a oricarei viitoare mirese, insa bijuteriile de mireasa pot juca un rol la fel de important in impactul final al tinutei tale din ziua cea mare.

Bijuteriile de mireasa au jucat un rol important si pentru Catherine Middleton, devenita ducesa de Cambridge in urma nuntii cu Printul William de Wales.

Tiara cu diamante purtata de Kate Middleton in ziua cea mare a fost la fel de apreciata ca si cerceii delicati, creati casa Robinson Pelham, care s-au intregrat perfect in tendintele sezonului.

In 2011, cele mai importante tendinte pentru bijuterii de mireasa sunt inspiratia florala si nuantele pastelate.

 

Bijuterii de mireasa de inspiratie florala
 

Dupa cativa ani in care coafurile relaxate si naturale au fost cele mai trendy pentru mirese, look-ul retro al anilor 1960, cu cocuri elegante a revenit in atentia stilistilor.

Intr-un an in care tendinta predominanta in moda este feminitatea, bijuteriile de inspiratie florala sunt cele mai apreciate de stilisti pentru ziua nuntii.

Tiara traditionala este eclipsata de brosele si celelalte bijuterii de mireasa pentru par, cu un aspect vintage.

Acele de par cu pietre pretioase pot fi accesoriile perfecte pentru ziua nuntii.

Bratarile sunt un alt element important al acestui sezon. Evita insa bratarile foarte subtiri si delicate. Opteaza pentru bratari impletite sau bratari mai mari, cu cristale sau cu perle.

Foto: www.theweddingcommunity.com


Culorile anului 2011 pentru bijuteriile de mireasa
 

Odata cu nuantele mai indraznete ale rochiilor de mireasa, si bijuteriile de mireasa colorate devin mai cautate in acest an.

Chiar daca eviti tendintele sezonului in materie de rochii, de la roz pana la lila si sampanie, bijuteriile trebuie sa aduca putin culoare tinutei tale.

In ultimii ani stilistii si miresele au preferat perlele, dar in 2011 sunt la mare cautare pietrele pretioase cu nuante pastelate: de la rozul si cenusiul de cuatz pana la aurul roz sau chiar rosu.

Daca perlele raman prima ta optiune, alege perle colorate, rozul fiind cea mai delicata si simpla alegere.

 

Accesorii de mireasa 2011
 

Tendintele din acest an aduc in prim plan bijuterii mai mari ca in anii precedenti: coliere lungi, cercei candelabru si bratari mari.

Nu adopta insa toate aceste trenduri in acelasi timp! Pentru a nu-ti incarca prea mult tinuta de mireasa, alege un look echilibrat, in care accentul este pus fie pe bijuteriile de la gat, fie pe cele de la urechi si din par.

Atunci cand vine vorba de valul de mireasa, evita tesaturile prea lungi. Stilistii recomanda valuri scurte, care sa nu treaca de umeri. In schimb, partea de sus a valului poate avea volum din belsug, pentru un look de mireasa trendy in 2011.

Foto: www.theweddingcommunity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare