Accesorii

#bijuterie handmade #bijuterii

Bijuteria handmade, mai mult decat un accesoriu

Bijuteriile sunt oglinda personalitatii si stilului oricarei persoane, femeie sau barbat, dar cu siguranta doamnele pun cel mai mare accent pe aceste podoabe. Daca pentru un barbat bijuteriile sunt simple accesorii si se limiteaza la un minim de bun simt, pentru o femeie este important sa aiba podoabe pe care sa le poata asorta la fiecare tinuta, care sa se potriveasca personalitatii sale, momentului zilei, ocaziei si cate si mai cate criterii de selectie. Iar daca se poate sa aiba si bijuterii cat mai deosebite sau chiar originale ori unicat, cu atat mai bine.

Bijuteria handmade este mereu unicat

Bijuteriile lucrate manual sunt cele in care atat bijutierul, cat si persoana care le poarta isi pun cate o bucatica din suflet. Chiar daca modelul poate fi acelasi, fiecare bijuterie handmade are cate o particularitate care o deosebeste de altele similare. Si asta pentru ca sunt nascute din pasiune pentru frumos si unicitate si pentru ca iscusinta bijutierilor le ofer o nota personala, spre deosebire de masinariile care creeaza dupa sabloane.

Bijuteriile handmade sunt speciale

Fiecare bijuterie handmade are o poveste si o energie unica si tocmai de aceea poate fi un cadou sau o amintire nepretuita. Putem spune despre bijuterii handmade din argint ca sunt podoabe cu suflet, tocmai pentru ca in ele sunt investite dibacia si talentul celor care au lucrat aceste podoabe.

Un pandantiv din argint cu jasp creat cu dragoste pentru frumos si rafinament, va da o nota speciala oricarei tinute, fie ea de zi sau de seara, fie de ocazie sau casual.

Medalioanele cu turcoaz sau alte pietre fermecatoare, cu o lucratura delicata, asezate pe un lantisor fin din argint se vor aseza de minune la gatul oricarei doamne sau domnisoare, indiferent de outfit si de eveniment. Ele pot fi un “premiu” pe care sa ti-l oferi singura, pur si simplu pentru ca meriti, sau un cadou pentru o persoana speciala cu ocazia unei aniversari, spre exemplu.

Ai inceput deja "vanatoarea" de cadouri pentru sarbatori pentru ca vrei sa nu mai alergi pe ultima suta de metri? Inelele handmade din argint, asortate cu pietre colorate si cu o energie speciala, pot fi o idee inspirata pentru o prietena, sora sau chiar iubita, in timp ce brosele lucrate manual de bijutierii Accent vor fi cu siguranta apreciate de orice doamna care prefera tinutele sobre sau office accesorizate corespunzator.

Un universul Accent Bijuterii se gasesc podoabe pentru toate gusturile si bugetele, ce pot fi achizitionate fie online, fie din galeria din str. Mendeleev 26, in apropiere de Piata Romana din Bucuresti. Bijuteriile handmade sunt adevarate opere de arta, lucrate de maestri bijutieri a caror pricepere, atentie la detalii si dragoste de frumos au cucerit clientii de mai bine de 30 de ani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului