Accesorii

#vara 2011 #pantofi din piele #balerini din piele # balerini la comanda #balerini de ocazie #balerini vara 2011

Balerini din piele: Cum sa-i alegi si cum sa-i asortezi

Ideali pentru vara, balerinii ofera confort prin absenta tocurilor dar si valoare stilistica, fiind una dintre alegerile stilistilor pentru o vara trendy. Afla cum sa alegi si sa asortezi orice pereche de balerini din piele.

Balerinii din piele sau din piele intoarsa iti asigura atat confortul termic pe timpul verii, cat si un look reusit, daca ii alegi si ii asortezi corect cu tinuta ta.

Dintre toate tipurile de incaltaminte fara toc de vara, balerinii sunt cei mai versatili si te pot ajuta sa creezi exact look-ul pe care il doresti.

 

Cum sa alegi o pereche de balerini din piele


Cand te-ai hotarat sa mergi la cumparaturi pentru a achizitiona o pereche de balerini din piele, tine cont de faptul ca picioarele isi schimba usor dimensiunea in timpul zilei.

Cel mai bun moment pentru a cumpara balerini este dupa-amiaza, cand picioarele au marimea maxima. Nu alege balerini prea stramti, in care sa nu ai niciun pic de loc pentru a-ti misca degetele de la picior.

Daca piciorul tau este intre doua marimi, alege marimea putin mai mare, deoarece balerinii pot deveni chiar mai incomozi decat alti pantofi atunci cand sunt prea stramti. Balerinii cu varf ascutit sunt, in general, mai incomozi decat cei cu varf rotunjit.

Tine cont si de latimea balerinilor inainte de a-i cumpara. Fa mai mult de 20 de pasi in magazin pentru a-ti da seama daca balerinii din piele te-ar putea strange in timpul mersului. Acorda mai multa atentie in timpul acestor probe unei perechi de balerini fata de o pereche obisnuita de pantofi.

Foto: www.fashion-style.becomegorgeous.com

Cum sa asortezi o pereche de balerini din piele
 

In absenta completa a tocului, balerinii pun cel mai bine in valoare femeile de inaltime medie si pe cele inalte.

Femeile mignone pot insa si ele purta balerini din piele, combinati insa cu o fusta cat mai scurta.

Combinatiile recomandate de stilisti cand vine vorba de balerini includ: pantaloni trei sferturi , colanti, pantaloni scurti si fuste pana la genunchi sau mai scurte.

Pantalonii lungi sunt pe lista combinatiilor de evitat, la fel ca si fustele lungi, care te vor face sa pari mai scunda.

Dintre pantalonii lungi, doar jeansii skinny te pot ajuta sa creezi o combinatie trendy. Blugii mai largi iti vor scurta, invariabil, picioarele.

Foto: www.fashion-style.becomegorgeous.com

Culori si elemente decorative pentru balerini din piele
 

Pentru cele mai clasice tinute, culorile recomandate de stilisti sunt cele neutre: negru, maro, sau nuante metalice.

Balerinii pot fi impodobiti cu tot felul de elemente decorative, de la funde textile pana la cristale, dar tine cont ca moda acestei toamne include pantofi cu catarame .

Chiar daca balerinii de piele nu se preteaza cu usurinta la catarame multiple, prezenta unei singure catarame metalice iti va asigura incadrarea intr-unul dintre trendurile importante ale toamnei.

Daca vrei ca balerinii alesi de tine sa ramana in tendinte si anul viitor, alege un design cat mai simplu si clasic si o culoare neutra.

Acesti balerini din piele vor putea fi asortati cel mai usor cu garderoba ta si iti ofera atat confort cat si un stil reusit, pe care il poti imbunatati anul viitor cu cele mai noi tendinte.




Foto: www.fashion-style.becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului