Accesorii

#asortare bijuterii #aur #argint #bijuterii

Aur sau argint? Cum combinam inspirat bijuteriile?

Ca bijuteriile sunt elementele care completeaza armonios orice tinuta, stie deja orice femeie, dar cum oare sa le alegem si sa le purtam in asa fel incat sa ni se potriveasca perfect si sa ne caracterizeze stilul? Bijuterii mici sau supradimensionate? Simple sau ornate cu pietre semipretioase sau pretioase? Bijuterii aur sau bijuterii argint? Sau cum ar fi sa le combinam pe cele din urma?

 

In urma cu ceva ani, sa combini bijuterii din argint cu bijuterii din aur era vazut ca un lucru total nepotrivit, insa moda evolueaza raid si odata cu ea trendurile se schimba periodic, in asa fel incat este foarte posibil ca ce era la moda acum o zi sa fie „out of fashion” astazi.

Poti deci sa indraznesti sa fii creativa si sa combini bijuterii argint cu bijuterii aurii, bineinteles in limitele posibile. Nu vrei ca tinuta ta sa fie considerata ca fiind accesorizata dezastruos, asadar iata cateva mici sugestii despre cum poti asocia aceste doua metale fara a da gres:

Combina bijuterii din argint si aur de forma asemanatoare. De exemplu, poti asocia coliere cu pandantive aurii si argintii daca sunt de aceeasi forma, iar lantul este asemanator. Poti sa combini doua bijuterii reprezentand aceste doua metale puternice, pozitionandu-le la o distanta mai mare una fata de cealalta, deci cat mai indepartate: nu purta cercei din aur si colier din argint, ci mai bine cercei din aur si bratara din argint.

Ai grija ca ceasul sa fie realizat din acelasi material cu inelul de pe manae care il porti. Astfel, daca ceasul este auriu, combina-l cu un inel de aur. In acest caz, poti purta daca vrei un inel de argint, dar pe cealalta mana. De asemenea, evita sa porti un inel de argint si unu de aur pe aceeasi mana.

Daca nu esti sigura ca asocierea bijuteriilor din argint si aur este una facuta corect, e probabil mai bine sa ramai la un singur metal si renunta la ideea de a le asocia.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare