Accesorii

# incaltaminte piele #Asortie #incaltaminte

Asortie - Magazin de incaltaminte din piele

Ce este mai exact Asortie?

 

Asortie se numara printre putinele magazine online unde calitatea si diversitatea se intalnesc pentru a oferi clientilor cea mai buna experienta in ceea ce priveste shopping-ul online. Produsele sunt originale, ambalate corespunzator furnizorului acestora.

 

Magazinul de incaltaminte Asortie ofera o gama larga de tipuri de produse, de unde se pot alege dintre cele peste 100 de brand-uri renumite prezente pe site. De asemenea, cele mai importante caracteristici ale produselor sunt confortul pe care acestea il ofera si faptul ca sunt confectionate din piele. Produsele se adreseaza femeilor, dar si barbatilor.

Informatii utile si oferte se gasesc si pe pagina de Facebook, Asortie. Iar daca vrei sa cumperi produsele direct dintr-un magazin fizic, ai de ales dintre cele 6 locatii, pozitionate in zone diferite ale orasului Bucuresti.

Cum functioneaza

Magazinul online Asortie este user-friendly, organizat pentru a permite o navigare rapida si eficienta, realizat impreuna cu echipa de programatori de la Creative Ones. si pentru ca totul in jurul nostru se desfasoara cu viteza, la fel functioneaza si acesta, avand un timp de incarcare de pana in 3 secunde.

inregistrarea pentru un cont nou este simpla, se introduc datele personale, incepand cu numele, numarul de telefon si e-mail-ul, iar mai apoi adresa de livrare.

Pasul final este sa setati o parola si puteti incepe sa comandati produsele dorite. Comenzile pe magazinul de incaltaminte Asortie se mai pot face si telefonic, dar si prin e-mail.

Livrarea produselor

Produsele Asortie vor ajunge la usa ta in 1-3 zile lucratoare, prin firma de curierat sau prin serviciul Postei Romane, iar taxele de transport sunt de 19,9 lei si transport gratuit pentru comenzi de peste 300 de lei.

Modalitatile de plata sunt variate, dupa cum urmeaza: numerar sau cu cardul la momentul livrarii, online cu cardul atunci cand se finalizeaza comanda, sau printr-un ordin de plata prin intermediul bancii.

Returul sau schimbarea produselor

Daca produsul comandat nu are marimea potrivita sau vrei sa il schimbi cu altul, returul se poate face in 14 zile calendaristice, fara a completa un formular de retur. Se poate face aceasta operatiune prin e-mail sau telefonic.

Transportul este gratuit pentru aceste doua cazuri, insa daca se vor face doua sau mai multe schimburi, se va plati suma de 10 lei, suportata de client.

Profita de reducerile online, incearca si tu incaltamintea confectionata din piele naturala, de la Asortie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare