Accesorii

#asortare #toamna #bijuterii

Asorteaza-te cu toamna. Bijuterii care dau o nota aparte oricarei tinute

Toamna se instaleaza tot mai hotarat in vietile noastre si ne aduce aminte de culorile ei superbe, coborate, parca, din tablourile marilor pictori ai lumii. Asa cum natura se joaca atat de frumos cu nuante de rosu, galben, portocaliu, maro, te poti juca si tu cu ele atunci cand vine vorba de outfiturile pe care le alegi in aceste zile; iar cum nu doar hainele, ci si accesoriile conteaza atunci cand vrei sa ai un look aparte, iti propunem cateva bijuterii care sa se asorteze perfect cu acest anotimp pur si simplu poetic.

 

Imbratiseaza energia toamnei

Cornalina este o piatra cu energii nebanuite, care te incurajeaza sa iesi in evidenta si te incarca de energii puternice ca un apus surprinzator de toamna. Stralucirea nuantelor sale de portocaliu, rosu, ruginiu sau chiar maroniu are o intensitate remarcabila in combinatie cu orice tinuta si va atrage cu siguranta toate privirile. Energia indrazneata a unei bijuterii cu cornalina se spune ca le da mai mult curaj celor timizi, aduce oritecte si inspiratie. Egiptenii o identificau cu energiile feminitatii si o asociau cu fertilitatea, iar in cristaloterapie este considerata o piatra care stimuleaza metabolismul, este benefica pentru organele reproducatoare feminine, dar si pentru hipertensivi.

O pereche de cercei sau un pandantiv cu ochi de tigru va adauga o nota fascinanta unui outfit office, asa cum aceasta felina maiestuoasa a facut mereu curiosi oamenii. Caldura acestei pietre din familia cuarturilor nu confera doar eleganta, ci are si rol protector in fata pericolelor, asa cum odinioara oamenii aprindeau focuri pentru a tine la distanta salbaticiunile.

Bijuterii cu motive vegetale din colectia de toamna

Cum natura se pregateste sa intre in hibernare, iar frunzele se astern cuminti la pamant, formand un covor multicolor, bijuteriile cu motive vegetale sunt metoda perfecta de a prelungi vara macar in sufletul tau.

Inelele din argint cu motive vegetale, inelele tip frunza sau un pandantiv din argint cu motive florale, delicate, iti vor insufleti tinutele atat in zilele in care vara se incapataneaza sa mai aiba cate o zvacnire, cat si in cele mai mohorate, tipice toamnei.

Accesoriile cu topaz, malahit sau smarald ori cele cu turmaline multicolore din colectia de toamna de la Accent Bijuterii pot fi exact acea pata de culoare de care ai nevoie intr-o zi in care ai nevoie sa iti aduci aminte de energia sezonului cald sau de cat de bine a fost in vacanta.

Accesoriile potrivite pot face diferenta intre o tinuta banala si una care iti imbraca nu doar trupul, ci si sufletul, oferindu-ti o energie pozitiva, care te ajuta sa faci fata oricarei provocari. De peste 30 de ani bijuterii Accent creeaza accesorii deosebite, cu poveste, realizate cu pricepere si dragoste pentru frumos, potrivite pentru orice ocazie si orice moment al zilei. Fie ca le comanzi online, fie ca preferi sa le achizitionezi din magazin sau sa vizitezi Galeria Accent, vei afla ca profesionalismul si calitatea sunt ingredientele esentiale pe care se pune accent pentru a atinge excelenta.

Surse foto: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului