Accesorii

#portofel #portofelul portofeluri #accesorii #accesoriu #bani #carti de credit #tinuta #moda #stil #genti dama

Asorteaza portofelul cu tinuta

Cu cat ai mai multe portofele cu atat vei putea sa le asortezi la tinuta vestimentara , starea de spirit sau la evenimentele speciale. Daca esti genul de persoana "flower power", te poti accesoriza cu un portofel viu colorat, cu motive florale. Daca esti o tipa eleganta, atunci in mod sigur te vei indrepta catre un portofel din piele. Cand te duci la un party, iti vei dori un portofel din lac, intr-o culoare puternica si cu accesorii metalice.

Portofelul reptila

Este un accesoriu cu dubla folosinta, pentru depozitarea baniilor sau pe post de „mini geanta”, la o tinuta eleganta de seara. De asemenea, este chic si foarte practic sa il poti tine chiar in mana intr-o zi de shopping. In cazul acesta, o geanta nu ar face decat sa te incurce pentru ca ar ocupa locul unei plase cu haine.

 

Hello Kitty – zi si noapte

Chiar daca nu mai ai 18 ani, iti poti permite din cand in cand sa te porti ca o adolescenta si sa te accesorizezi ca atare. Astfel, ziua poti folosi portofelul roz, cu Hello Kitty, iar seara, eventual intr-un club, il poti purta pe cel metalizat. Este chiar mai interesant si mai original daca ar fi purtat pe post de poseta.

 

Slim argintiu

Acest portofel metalic este special creat pentru a fi folosit si pe post de poseta. Poate fi asortat atat la o rochie eleganta, cat si la o tinuta de club. De asemenea, poate fi purtat chiar si de catre miresele mai indraznete si nonconformiste.

 

Animal Print

Daca ai chef de o tinuta salbatica, accesorizeaza-te cu un portofel cu imprimeuri de animale. Ai grija sa nu faci abuz de acest model pentru ca lumea va crede ca tocmai te-ai intors din savana .

De asemenea, il poti folosi pe post de poseta, mai ales daca nu ai nevoie decat de telefon si ceva bani.

 

Portofelul galben

Daca esti o fire vesela si optimista, acesta este un portofel care ti se potriveste in mod sigur. Il poti asorta cu usurinta la tinutele de primavara si vara. Pentru un plus de stralucire ii poti aplica oricand cateva paiete negre .

 

Flower Power

Din bumbac natural, cu o serie de imprimeuri reusite, acest portofel iti va lumina zilele reci si noroase, mai ales ca este foarte incapator. Banii, actele, rujul si pudra vor sta lejer in el, fara sa fie inghesuite sau greu de gasit.

 
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului