Accesorii

#chicbags #geanta #accesorii #genti

Aerul boem adus de Chicbags

Zilnic cautam impulsuri, ori ne agatam de lucruri sau trairi ce ne mentin starea de bine. Femeile par cele mai usor de multumit, in special atunci cand au o gama variata din care pot alege. Pornind de la accesorii, genti, pantofi sau calatorii, cu siguranta se pot ghida catre ceva care le va multumi.

Cand rostim cuvantul „femei”, deja se proiecteaza in mintea noastra o silueta sau un chip. Deja apar cuvinte placute precum eleganta, simplitate sau chiar un zambet. Cu ce am putea asocia cel mai bine imaginea unei doamne sau a unei domnisoare, daca nu cu un accesoriu? Gentile au reusit sa castige un loc foarte important in vietile acestora, pozitie pe care o redefinesc cu fiecare ocazie.

Evenimentele importante cer si prezente pe masura, iar reprezentantele „frumosului” reusesc sa transforme din aceste evenimente un adevarat podium al feminitatii si elegantei. Orice ocazie devine speciala, un moment in care finetea liniilor se imbina in cusaturi delicate si ies in evidenta in preajma unei prezente feminine.

Geanta Office Smart Nude este alegerea ideala pentru o dupa amiaza in care doriti sa va bucurati de comoditate. Bareta lunga detasabila ii confera un aer mai casual si poate fi usor de purtat, in special atunci cand aveti nevoie de nenumarate obiecte. Este binecunoscut faptul ca poarta dupa ele aproape „toata casa”, moment in care geanta devine un mic univers cu rujuri, farduri sau carti.

O intalnire de afaceri cere o aparitie pe masura, iar de aceea, Chicbags are alegerea perfecta pentru astfel de ocazii. Prezentele feminine sunt cele care reusesc, in general, sa atraga cele mai multe priviri si sa se bucure de cele mai calduroase aprecieri. In special domnii se pot bucura de aparitiile cu adevarat rapitoare ale doamnelor care vor arata superb cu geanta Victoria Large.

O geanta roz va poate insenina cu usurinta ziua. Nu e greu de asortat si aduce o pata de culoare alaturi de o rochie neagra simpla ce poate fi purtata atat ziua, cat si seara. O geanta albasta va aduce prospetimea marii mai aproape de noi intr-un mediu in care predomina culoarea gri.

Ne putem juca cu o paleta de culori, in special pentru ca gentile, mult iubite de femei, au devenit de nelipsit. Fie ca sunt simple, cu catareme sau albastre, exista pentru fiecare ocazie o geanta potrivita. Va ramane doar sa indrazniti si sa va jucati cu toate culorile si modelele oferite de Chicbags!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare