Accesorii

# bijuterii primavara #accent bijuterii #1 martie #martisor #primavara

Adu-i primavara cu o bijuterie in nuantele momentului

Primavara este aproape, la fel si sarbatorile de 1 Martie si 8 Martie, care nu pot fi lasate sa treaca neobservate. Cand alegi un martisor special sau un cadou de Ziua Femeii nu trebuie, sub nicio forma, sa o faci la intamplare. Cel putin nu cand vine vorba de acele femei cu adevarat importante in viata ta.

Esti un barbat aflat in cautarea cadoului perfect de Martisor? Esti o femeie care vrea sa ofere un dar special mamei, surorii sau unei prietene? Alegerea ta va fi cu atat mai inspirata, cu cat va fi in tendintele anului 2021.

Marigold - un galben infuzat cu portocaliu auriu - este o nuanta calda, cu un efect calmant si energizant in acelasi timp, care va da culoare oricarei tinute, indiferent de stil, de momentul zilei sau de eveniment. Inclusa pe lista culorilor la moda de cei de la Pantone, institutul care da tonul in moda in fiecare an, nuanta marigold poate fi inclusa in vestimentatie fie prin piese de imbracaminte, fie cu ajutorul accesoriilor. Iar la acest ultim capitol recomandam sa arunci o privire la bijuterii cu chihlimbar, cornalina sau opal de foc.

Bijuterii din argint in dar de Martisor

O pereche de cercei din argint cu chihlimbar poate fi un cadou cu adevarat deosebit. Aceasta piatra de o noblete aparte era, in vechime, mai scumpa si decat aurul si era un simbol al avutiei. Supranumit si "aurul norocului", chihlimbarul este, poate, cea mai potrivita piatra pentru a reprezenta nuanta marigold, datorita culorii sale galbene ca mierea, cu insertii portocalii si aurii. Este o piatra semipretioasa calda, cu proprietati terapeutice, ce aduce calm, forta si echilibru, pe langa faptul ca frumusetea ei va atrage, cu siguranta, toate privirile.

Cornalina, piatra curajului, este surprinzatoare ca un apus de soare si incarcata cu o energie indrazneata, iar aspectul sau diafan si sticlos da distinctie oricarei bijuterii; ea va stimula spiritul, va incarca pozitiv persoana care o poarta si ii va aduce protectie si inspiratie. Un pandantiv cu cornalina, spre exemplu, poate fi cadoul perfect pentru o sora sau o prietena speciala si, de ce nu, darul acela deosebit pe care o femeie si-l poate face si singura pur si simplu pentru ca merita.

Opalul este cea mai frumoasa si magica dintre pietrele semipretioase, iar opalul de foc, in nuante de portocaliu combinat cu galben, auriu si rosu, datorita continutului ridicat de cupru, este poate cel mai interesant dintre toate tipurile de opal. Frumusetea sa aparte se va potrivi de minune cu o personalitate speciala, vioaie si nonconformista, iar un inel din argint cu opal de foc, placat cu rutheniu si aur galben, poate fi cadoul perfect pentru o fiica sau o prietena careia ii place sa iasa din tipare.

Accent Bijuterii, locul unde poti gasi martisorul perfect in 2021

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de aceesorii ce pot fi oferite ca Martisor in 2021. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Surse foto: comaccent.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului