Accesorii

#stil #rochii # rochii de vara #accesorii rochii # accesorii rochii de vara

Accesorizeaza-ti rochia de vara in 5 pasi

Rochiile de vara au nevoie de accesorii subtile, dar in acelasi timp moderne pentru a iesi in evidenta. Indiferent ca este vorba despre o curea, un colier sau o pereche de pantofi cu toc inalt, imbogateste-ti garderoba cu cel putin 3 - 4 rochite in aceasta vara si invata cum sa le porti pentru a atrage toate privirile si admiratia.

1. Accesorii aurii

Indiferent de nuanta rochiei tale, poarta o bratara, un colier si o pereche de cercei aurii, Opteaza pentru un colier mai lung, eventual un mai multe straturi. Daca rochia este simpla, fara model, atunci este indicat ca bijuteriile sa fie mai incarcate. Acestea pot avea motive florale sau insertii de perle sau alte pietre semipretioase.

2. Curea

Evidentiaza-ti talia cu o curea subtire. Cu ajutorul acesteia vei pune in valoare croiala rochiei, dar mai ales silueta ta. Alege o curea subtire, pe care sa o asortezi nu doar cu poseta si cu pantofii, dar mai ales cu bijuteriile. Daca rochia are o singura nuanta, poti da tinutei un accent punk-rock cu ajutorul unei curele cu tinte metalice.

3. Pantofi cu toc

Daca porti o rochie scurta sau trei sferturi, pantofii cu toc sunt de nelipsit. Acestia iti dau un aspect elegant si sexy in acelasi timp. Opteaza pentru o pereche de pantofi simpli, de zi. Daca rochia este colorata, ar fi bine sa optezi pentru o pereche de pantofi intr-o singura culoare.

4. Palarie

Daca vrei un aspect foarte glamour, dar in acelasi timp vrei sa iti protejezi tenul si parul de razele nocive ale soarelui, o palarie cu bor mare iti va fi de ajutor. Acest accesoriu va transforma rapid o tinuta anosta, intr-un eleganta, plina de farmec, bun gust si rafinament.

5. Oja

Unghiile date cu oja contribuie foarte mult la schimbarea in bine a aspectului tau per total. In aceasta vara se poarta unghiile scurte si colorate (sau chiar aurii, pentru a fi in ton cu bijuteriile), asa ca ar fi bine sa optezi pentru o nuanta care se afla si in rochie. Daca nu iti plac unghiile colorate, poti opta pentru manichiura clasica si eleganta, french.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare