Accesorii

# accesorii concediu #festival #accesorii florale

Accesoriul care nu trebuie sa-ti lipseasca in concediu

Daca esti genul de persoana care-si planifica vacanta in functie de cele mai importante festivaluri ale verii, atunci trebuie sa te asiguri ca ai in permanenta la tine accesoriile utile. Printre acestea se numara si un ceas rezistent la factorii externi de mediu si la socuri, dar care sa fie cool in acelasi timp.

Casio G-SHOCK ceasul devenit simbol al stilului urban, indestructibil, inconfundabil, inimitabil, este pentru al doilea an consecutiv official timekeeper la cele mai cool festivaluri de muzica ale verii – Neversea si Untold.

Un ceas rezistent, cool, conectat

Cel mai nou model – Casio G-SHOCK GW-B5600-2ER – reprezinta revelatia anului 2019 in materie de ceasuri connected. Acesta este unul dintre cele mai robuste, mai precise si mai complete, din punct de vedere tehnic, ceasuri la ora actuala. Practic acestea reprezinta combinatia ideala de tehnologie si functionalitate.

Cu o greutate totala de numai 53 de grame, o carcasa (48.9×42.8×13.4mm) construita din rasina epoxidica si ranforsata pe interior cu o structurs din otel, un geam din mineral si o etanseitate de 20 ATM, noul model Casio se bucura de robustete si totusi de o anumita doza de flexibilitate care nu face altceva decat sa sporeasca rezistenta ceasului ca intreg alaturi de felul in care este construita cureaua.

Design-ului patrat, specific acestor ceasuri, ce contribuie la rezistenta ceasurilor, se adauga noile tehnologii de conectare, rezultand un model recognoscibil, cool si modern. Astfel, tehnologia Bluetooth®, ce faciliteaza conexiunea dintre smartphone si ceas, alaturi de functiile precum modul solar de incarcare a acumulatorului, smartphone time, semnal radio Multiband 6 pentru ajustarea automata a orei exacte (EU, U.S.A., Japonia si anumite regiuni din China), jurnal de zbor, world time si "find my phone", transforma noul ceas intr-un gadget indispensabil pentru cei cu un stil de viata urban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare