Accesorii

#tinuta sobra #culorile anului 2021 #accesorii #bijuterii

Accesoriile ideale pentru o tinuta sobra, in culorile anului 2021

Culorile indraznete se poarta in 2021 mai mult ca oricand, insa ele pot fi introduse chiar si in tinutele sobre, pentru acea nota de viu si de "altfel". Amethyst Orchid, spre exemplu, una dintre nuantele propuse de specialistii Pantone pentru primavara 2021, da o tusa unica oricarei tinute, ducandu-te cu gandul la un camp de flori vioaie, de primavara, precum toporasii ori zambilele; va insufleti o tinuta ofice in tonuri de gri, dar se va potrivi de minune si cu vibrantul galben - culorile vedeta ale anului 2021.

Bijuterii cu ametist, completarea perfecta pentru orice tinuta

Ametistul, piatra care da si numele culorii propuse, este un cristal a carui poveste vine din antichitate, simbol al claritatii spirituale si al intelepciunii, dar si al modestiei si virtutilor crestine.

Bijuteriile cu ametist erau purtate in general de credinciosi, de oameni cu inclinatie spre divinitate, spre altruism si sacrificiu, aceasta piatra simbolizand, totodata, jertfa eului pe altarul spiritualitatii.

Tonurile sale purpurii ii dau, totodata, o eleganta aparte, ceea ce a facut ca ametistul sa se regaseasca de-a lungul timpului in colectii regale din intreaga lume, incepand din Egiptul Antic si pana la bijuteriile Coroanei Britanice.

Dincolo de simbolistica legata de spiritualitate, ametistul este o piatra a iubir pure, a vindecarii inimilor si legenda spune ca insusi Sfantul Valentin purta un inel cu ametist scultat cu imaginea zeului iubirii, Cupidon.

Bijuterii din argint cu ametist pot fi daruite in semn de iubire sincera si emotionala, dar sunt ideale si pentru a completa colectia proprie de accesorii.

Tinutele sobre pot capata o nota deosebita si cu ajutorul bijuteriilor cu charoite. Cu o culoare asemnatoare cu cea a ametistului, dar cu o structura diferita, charoite este, la randul ei o piatra a sufletului si a inimii. Despre ea se spune ca imbunatateste capacitatea de a iubi si de a trece peste emotii negative, dar este considerata si o piatra a ruperii de trecut si care iti da energia necesara pentru a trai si a te bucura de prezent. Poarta sau ofera in dar o bratara cu charoite ori un pandantiv din argint cu aceasta piatra deosebita a transformarii, rezistentei si puterii de a merge mereu inainte.

Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de peste 30 de ani clientii fideli, a pregatit o colectie impresionanta de accsorii deosebite in culorile anului 2021. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Surse foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului