Accesorii

#par #primavara 2011 #accesorii florale

Accesoriile florale pentru par, trend de primavara

Deoarece una dintre tendintele cele mai importante ale designerilor in noul sezon este feminitatea, accesoriile florale pentru par pot fi alegerea cea mai reusita pentru aceasta primavara.

Accesoriile de par din noile colectii pun accent pe naturalete si pe feminitate . Solutia cea mai simpla de a transforma o coafura, accesoriile florale variaza de la creatii complexe, pana la bentite si agrafe de par simple cu modele florale.

Romantismul florilor a fost propus in acest sezon de Marc Jacobs si Anna Sui, care au preferat creatii ornamentale complexe, dar si de Oscar de la Renta, care a creat accesorii minimaliste cu teme florale.

Designerii au ales culor indraznete pentru noile accesorii de par, uneori in contrast puternic cu tinuta. Inspirata de anii '70, colectia Marc Jacobs a fost prezentata cu corsaje de flori ce aduc aminte de spiritul disco.

Marc Jacobs. Sursa foto: Telegraph.co.uk

Anna Sui a folosit accesoriile florale pentru par pentru a accentua feminitatea, cu un look cat se poate de natural.

La prezentarea colectiei de primavara-vara 2011, Oscar de la Renta a preferat accesoriile simple, care sa puna in valoare coafura fotomodelelor, fara a deveni un element predominant al tinutei.

Una dintre tendintele cele mai importante de coafuri in noul sezon tine de buclele naturale. Accesoriile florale subliniaza naturaletea parului si pot fi asezate in orice parte a unei coafuri cu bucle si carare intr-o parte.

Detaliile florale pot impodobi cu succes si parul strans, fie ca e vorba de un coc clasic, sau de coafurile care strang parul intr-o coada incolacita in crestetul capului.

Corsajele florale pe care le poti purta in acest sezon trebuie sa respecte doua reguli: naturalete si feminitate. Pentru o tinuta chic, alege accesorii florale pentru par in culori neutre, alb, bej, negru, care pot fi asortate cu usurinta cu tinute diferite.

Marc Jacobs, Anna Sui. Sursa foto: Glamcheck.com

Pentru un eveniment special, poti chiar purta flori naturale intr-un coc chic. Alege flori cu un aspect sofisticat, ca orhideele sau crinii, pentru a obtine un look potrivit pentru o nunta sau o petrecere eleganta.

Daca vrei sa adopti acest trend zi de zi, alege bentitele de par cu flori multicolore asezate intr-un rand sau, pentru un look mai sofisticat, poti alege o floare mare colorata asezata pe o bentita neagra.

Caracterul boem al acestui trend se impaca mai putin cu tinutele de birou. Bentitele florale pot fi accesorizate cu o tinuta office, insa florile mari trebuie pastrate pentru ocaziile speciale sau pentru seara.

Materialele cele mai potrivite pentru accesoriile florale sunt matasea, taftaua, satinul si dantela. Cauta corsajele care au si elemente naturale, cum sunt crengutele, pentru cel mai reusit look chic boem.

Daca vrei sa adopti stilul accesoriilor florale pentru par in aceasta primavara, nu uita ca naturaletea si feminitatea sunt cele mai importante elemente. Alege accesorii si corsaje care sa semene cu florile naturale, nu creatii complet artificiale.

Oscar de la Renta. Sursa foto: Glamcheck.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare