Accesorii

#accesorii #tinute #Casual&More

Accesoriile casualandmore.ro adauga un plus de stil tinutelor tale

O tinuta fara accesoriile potrivite este ca o delicatesa culinara fara condimentele-cheie care ii innobileaza gustul. De altfel, iti poti reinventa orice ansamblu vestimentar banal, cu ajutorul unui colier in tendinte sau al unei genti care sa starneasca in jur reactii admirative. Ti-am pregatit cateva sugestii de accesorii superbe si accesibile, care dau un plus de stil oricarei tinute de sezon.

Orice femeie are nevoie de cate un element nou in garderoba, care sa ii puna in valoare personalitatea si feminitatea. Casualandmore.ro este locul in care gasesti accesorii deosebite, aliniate celor mai noi tendinte, intr-o varietate de modele si culori. Unde mai pui ca magazinul online iti ofera si reduceri importante in aceasta perioada, pentru un shopping online cu atat mai placut!

Accesorii trendy pentru vara 2014

Ti se intampla cu siguranta sa constati ca nu ai suficiente genti pe care sa le asortezi tinutelor tale sau care sa fie perfecte pentru anumite ocazii. Tendintele verii 2014 se concentreaza din plin pe aceste accesorii esentiale din garderoba unei femei, iar casualandmore.ro iti ofera multe variante din care sa poti alege: genti din piele naturala, casual, plic, handmade sau posete chic.

Designerii de top au adus in centrul atentiei accesoriile cu franjuri, inspirate din moda anilor '60, fuzionate cu stilul hippie. Geanta din piele intoarsa Turcoaz, perfecta pentru tinutele casual, se remarca prin aspectul usor sofisticat dat de franjurii din exterior. O gasesti acum la reducere, la pretul de 260 Ron!

Tot in randul accesoriilor in tendinte pentru aceasta vara se numara si gentile-fantezie, care iti scot din anonimat tinutele de sezon si iti inspira optimism prin designul lor creativ. Casualandmore.ro iti pune la dispozitie genti handmade adorabile, pe care le poti lua in vacanta, la strand sau la o iesire cu prietenii. Preturile promotionale te vor surprinde si ele extrem de placut, variind de la 15 Ron pana la 31 Ron.

Colierele masculine sunt un must-have in acest sezon, remarcandu-se prin zalele de mari dimensiuni si extravaganta pe care o emana. Asorteaza setul de colier si cercei in acest stil modern tinutelor de la birou si vei da o lectie de stil colegelor tale.

Bijuteriile din perle trebuie sa iti insoteasca si ele tinutele elegante in acest sezon, fiind integrate mai nou si in tinutele de zi, pentru un look modern, lejer-sofisticat. Colierul auriu cu perle de la casualandmore.ro poate fi al tau cu doar 68 Ron, beneficiind de o reducere de 15%.

Daca vrei sa iti inlocuiesti portofelul vechi cu unul nou si trendy, afla ca se poarta modelele viu colorate, asa cum este cel al portofelului din piele ecologica in trei culori feminine de la casualandmore.ro, la pretul de doar 45 Ron.

Surprize placute de la casualandmore.ro

Orice comanda mai mare de 400 de lei pe casualandmore.ro este rasplatita cu un accesoriu gratuit. Aceasta este doar una dintre surprizele pregatite de magazinul online pentru tine. Daca vrei sa faci cuiva un cadou, nu trebuie decat sa alegi produsul din site si sa specifici in comanda cui vrei sa daruiesti accesoriul. Casualandmore.ro se ocupa de impachetarea cadoului si de transport!

Mai mult decat atat, prima comanda a zilei primeste 10% reducere, iar pentru comenzile mai mari de 400 de lei, transportul este gratuit. Intra acum pe casualandmore.ro si profita de numeroasele reduceri si facilitati!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare