Accesorii

#cercei 2015 #bratari 2015 #accesorii 2015 #coliere guler

Accesoriile anului 2015. Afla ce trebuie sa porti anul acesta pentru a fi in trend

An nou, tendinte noi. Si in materie de accesorii, moda se schimba, iar 2015 aduce cateva elemente interesante. Materialele din care sunt confectionate colierele, bratarile si cerceii sunt dintre cele mai diverse. Atentia este insa captata de detalii.


Bratarile

Lemn, piatra naturala, metal. Acestea sunt materialele de baza din care sunt fabricate accesoriile lui 2015. Se poarta bratarile cu mesaj, in care sloganul este fie incrustat in metal, fie turnat, precum sunt cele create de Chanel.



Se poarta bratarile statement, de preferinta piese unicat, care devin accesoriul principal al unei tinute, nemaifiind nevoie de niciun alt element suplimentar.
 

Colierele

Si cand vine vorba despre coliere, tendintele satisfac toate gusturile. Cele cu forme indraznete, precum colierele guler in stilul Balmain, sunt una dintre alegerile sofisticate ale acestui an.

Sursa foto: harpersbazaar.com

Se poarta si colierele masive, cu forme aplatizate, care sa se integreze perfect unei tinute, precum cel din imaginea de mai sus aparinand colectiei Casei Lanvin.

Bijuteriile din lemn natur, nelacuit sau vopsit, sunt si ele o varianta demna de luat in calcul pentru o tinuta spectaculoasa.



Pentru tinutele de zi, atunci cand alegi un outfit in culori neutre, alege un colier delicat, cu medalion la baza gatului care cu siguranta nu te va lasa sa treci neobservata.

Cerceii

In 2015, cerceii sunt oversize. Nu lipsesc din colectiile marilor designeri nici cerceii cu imprimeu... animal. Da, acest print atat de celebru in tinutele din ultimii doi ani a fost restrans la aceste accesorii. Giorgio Armani si Roberto Cavalli le-au inclus in colectiile lor.



Si pentru ca aurul nu se va demoda niciodata, ei bine, afla ca si anul acesta bijuteriile din acest metal pretios continua sa fie in trend. Ele dau stralucire si rafinament oricarei tinute, oricat de simple ar fi.



Bijuteriile cu insertii din cristal trebuie purtate, potrivit designerilor, in combinatii contrastante, ca in imaginea de mai sus, unde Ralph Lauren a alaturat acel set pretios unei jachete cu fermoare.

Sursa foto: harpersbazaar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare