Accesorii

#stil #accesorii #stil feminin #accesorii femei

Accesorii neglijate pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Stilul in vestimentatie nu inseamna doar sa cumperi cele mai noi piese in tendinte. Exista o serie de accesorii, neglijate deseori de reprezentantele sexului frumos, care joaca rolul unor componente de baza ale garderobei si pe care orice femeie trebuie sa le aiba.

In afara de blugii perfect mulati pe trup, camasa eleganta alba sau cerceii rotunzi care merg de minune in orice combinatie, urmatoarele accesorii neglijate completeaza si ele lista necesitatilor de care nu te poti lipsi niciodata.

Brosa eleganta

Multe femei asociaza brosa eleganta cu tinutele bunicii, insa acest lucru nu inseamna ca atitudinea lor este justificata. Atunci cand incorporezi o bijuterie pretioasa de acest gen ansamblului vestimentar, nu doar ca imaginea ta pare mai completa, ci si personalitatea ta devine mai vizibila in fata celor din jur.

Brosele sunt si foarte versatile. Le poti atasa unei jachete cochete si gentii de mana, poti fixa cu ea o esarfa sau poti adauga un plus de eleganta si unicitate unei rochii negre clasice.

Esarfa colorata

O esarfa colorata este cea mai simpla cale de a adauga farmec cromatic si un aer chic aparitiilor tale zilnice obisnuite. In plus, o poti utiliza intr-o sumedenie de moduri: legata la gat, in jurul taliei, ca accesoriu pentru geanta sau infasurata in jurul incheieturii, ca o bratara.

Mai mult decat atat, o poti transforma intr-o bandana chic atunci cand podoaba ta capilara se incapataneaza sa iti strice ziua.

O palarie chic

Orice femeie trebuie sa fie suficient de increzatoare in fortele proprii pentru a purta o palarie originala, care sa ii exprime in mod fidel personalitatea. Palariile pot fi asortate cu orice tinuta. De pilda, asociaza o palarie fedora cu blugi pana si un blazer chic, pentru o aparitie care sa starneasca invidii aprinse.

In zilele calduroase si insorite, o palarie cu bor lat iti va accentua feminitatea mai mult decat crezi.

Ochelarii de soare

Un alt accesoriu pe care orice femeie trebuie sa il aiba sunt ochelarii de soare. Inainte de argumentele referitoare la moda si stil, trebuie sa tii cont de rolul protector pe care acestia il au cand te expui razelor ultraviolete puternice.

Atunci cand alegi o pereche care sa te insoteasca la bine si la rau, de-a lungul anilor, selecteaza modelul care iti pune cel mai bine in valoare trasaturile, inainte sa te gandesti la tendintele in curs. Ochelarii de soare "de cursa lunga" sunt, in general, clasici si cu lentila fumurie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare