Accesorii

#lemn #accesorii #sezon estival #accesorii din lemn

Accesorii minunate din lemn, potrivite pentru sezonul estival

In conceperea unei tinute vestimentare de vara un rol important il joaca accesoriile. Cu ajutorul acestora iti poti schimba total look-ul si poti da si un plus de originalitate tinutei. In vara 2013, accesoriile din lemn nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei persoane pasionate de fashion. Simple, durabile si usor de asortat, accesoriile din lemn sunt o investitie excelenta in sezonul estival.

Lemnul este un material popular pentru realizarea accesoriilor, de la ochelari de soare si bijuterii si pana la cravate si ceasuri. Astfel, multumita lemnului, poti avea accesorii unice, durabile si biodegradabile. Iata cateva dintre accesoriile din lemn pe care le poti purta in aceasta vara.


1. Ochelari de soare cu rama din lemn

Ochelarii de soare cu rama din lemn sunt foarte rezistenti si reprezinta o adevarata achizitie pentru sezonul estival. In functie de preferinte si de stilul vestimentar pe care il abordezi de obicei, poti alege ochelari cu rama supradimensionata sau cu rama ochi de pisica, in voga in vara 2013.



In plus, vei gasi ochelari de soare cu rama din lemn si lentile care iti ofera protectie UV ridicata, astfel incat sa iti feresti ochii de razele puternice ale soarelui.


2. Ceas din lemn

Un alt accesoriu interesant care iti poate completa tinuta in aceasta vara este ceasul din lemn. Lucrat manual si cu detaliile realizate intr-un mod exceptional, ceasul din lemn te va ajuta sa te faci remarcata in sezonul estival. Se potriveste, in special, tinutelor casual si sport si se gaseste in diferite combinatii de culori.


3. Papion din lemn

Papionul este un alt accesoriu in voga in acest sezon si este purtat atat de catre femei, cat si de catre barbati. Extrem de elegant si practic, papionul te ajuta sa iti creezi un look sofisticat.


4. Cravata din lemn

Pe langa ceasuri, bratari si ochelari, un alt accesoriu inedit din lemn este cravata. Daca esti o persoana nonconformista, careia ii place sa abordeze cat mai multe stiluri vestimentare, cravata din lemn este un accesoriu pe care trebuie sa-l folosesti pentru a-ti completa tinutele din acest sezon.





Sursa foto: ecouterre.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului