Accesorii

#coliere #accesorii #esarfe #bratari #sepci

Accesorii la moda care costa pana in 50 de lei

In sezonul toamna-iarna 2013-2014, accesoriile revin in forta, cu un design nou, mult mai extravagant si opulent. Marii designeri incep sa puna accent din ce in ce mai mare pe accesorii, iar tu, ca o fashionista adevarata, trebuie sa le urmezi sfaturile indeaproape. Iata cateva accesorii in tendinte pe care le poti gasi la preturi accesibile, pana in 50 de lei:


1. Bratarile multiple

Bratarile metalice multiple sunt in mare voga in aceasta toamna. Ele pot da un aer extravagant si inedit oricarei tinute. Le poti purta la orice timp de vestimentatie, fie ea sport, casual sau eleganta. Modele numeroase poti gasi la magazinul H&M, unde pornesc de la pretul 19,90 lei.


2. Esarfele circulare

La mare cautare in acest sezon sunt si esarfele groase, din lana sau bumbac, in forma circulara. Sunt sic, calduroase si usor de asortat. Pornesc de la pretul de 39,90 lei si se gasesc in mai multe nuante la magazinul H&M.


3. Colierele statement

Toamna aceasta cuvantul de ordine este statement. Extravaganta si opulenta, combinate cu simplitatea fac cea mai buna echipa. Achizitioneaza-ti cel putin un colier statement, care sa iti scoata in evidenta tinutele si sa iti dea un aer cat mai sic si impunator. Numeroase modele de coliere statement poti gasi la magazinul Stradivarius. Preturile acestora pornesc de la 35 de lei.


 


4. Bratarile din piele cu accente metalice

Stilul rock este extrem de valorificat in acest sezon. Pe langa bocanci si pantalonii din piele, o astfel de tinuta trebuie accesorizata si cu bratari din piele cu accesorii metalice surprinzatoare, ce ofera si mai multa originalitate tinutelor. Acest model il gasesti in magazinele Stradivarius la pretul de 35 de lei.


5. Sepcile baseball

Un alt stil foarte popular in aceasta toamna este cel tip rapp. Acesta se caracterizeaza prin tinute largi, cu imprimeuri cu cifre, asortate cu adidasi ghete, inalte, sau sneakersi. Bineinteles, din acest peisaj nu trebuie sa lipseasca sepcile tip baseball. Modelul din imagine se gaseste la magazinul Stradivarius si costa 39 de lei.



Sursa foto: smartologie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare