Accesorii

#bijuterii argint #mos nicolae #bijuterii #accent bijuterii

Accesorii din argint, cadourile perfecte pentru Mos Nicolae

Sezonul cadourilor debuteaza cu sarbatoarea lui Mos Nicolae si daca nu vreti sa o lasati sa treaca neobservata, dar sunteti in pana de idei, Accent Bijuterii poate fi raspunsul perfect.

 

Bijuteriile din argint sunt cadoul perfect pentru orice ocazie, inclusiv pentru un Mos Nicolae mai generos, care vrea sa lase in ghetutele unei persoane dragi mai mult decat cateva bombone si mandarine. Mosul care deschide sezonul cadourilor poate ca este mai sarac decat Mos Craciun, insa nu inseamna ca trebuie sa fie lipsit de bun gust.

Accent a pregatit pentru clientii fideli, dar si pentru cei care inca nu au descoperit universul elegantei si al dragostei pentru frumos creat cu migala si pricepere de bijutieri dintre cei mai valorosi, o colectie de bijuterii din argint care abia asteapta sa ajunga sa fie purtate de femei deosebite.

Ce bijuterii din argint poti darui de Mos Nicolae

O pereche de cercei din argint cu pietre naturale si semipretioase poate fi cadoul ideal de Mos Nicolae pentru iubita, mama, sora sau cea mai buna prietena. Lucrati cu o deosebita finete, acestia vor fi cu siguranta foarte apreciati pentru ca pot completa perfect o tinuta eleganta de Sarbatori, dar si un outfit office sau casual.

Bratarile din argint cu pietre naturale pot completa colectia unei domnisoare care adora aceste accesorii si care cu siguranta se va bucura de un astfel de cadou deosebit.

Un barbat care vrea sa profite de sarbatoarea lui Mos Nicolae pentru a-si declara o data in plus dragostea infinita pentru jumatatea sa nu poate alege alt cadou decat un inel din argint delicat si cu o lucratura fina, asortat de minune cu pietre semipretioase si naturale, care va cuceri destinatara la prima vedere.

Pentru o femeie care merita sa stie ca este apreciata si pretuita un pandantiv din argint cu o piatra naturala care sa se potriveasca personalitatii sau zodiei sale va fi un cadou cu adevarat deosebit.

Daca vi se pare ca o singura bijuterie ar fi un cadou prea "mic" puteti alege din colectia de seturi din argint cu pietre semipretioase ceea ce credeti ca va avea un efect uimitor asupra persoanei care il va primi.

Puteti opta pentru un set format din cercei si inel, ori pentru un set complet cu cercei, pandantiv si inel. Daca stiti zodia persoanei pe care vreti sa o surprindeti placut, puteti alege piatra semipretioasa care este talismanul sau norocos; daca stiti care este culoarea sa preferata misiunea devine si mai simpla.

Important este ca, orice cadou veti alege, el sa puna accent pe relatia de suflet pe care o aveti cu persoana careia ii este destinat si sa fie o dovada a unei alegeri facute cu inima deschisa, nu doar de complezenta.

Accent Bijuterii este un univers al elegantei si al bijuteriilor de calitate, ce pot fi achizitionate fie online, fie din magazinele fizice din Str. Mendeleev din Bucuresti (zona Piata Romana). Aici bijuterii pun accent pe calitate si excelenta si fiecare podoaba creata de ei are o energie proprie. Originale, unicat sau de serie limitata, bijuteriile Accent sunt adevarate opere de arta ale unor maestri bijutieri care de mai bine de 30 de ani reusesc sa mentina standardele la fel de ridicate si sa fie la inaltimea asteptarilor si bunului gust al clientilor iubitori de frumos si rafinament.

FOTO: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare