Accesorii

#bentita #primavara 2011 #boho chic

Accesorii de primavara: bentita boho chic

Primavara aduce o revenire in forta a accesoriilor purtate pe cap. Daca nu te-ai hotarat inca ce stil sa adopti, alege o bentita boho chic, ce iti poate mentine look-ul in tendinte in acest sezon.

Accesoriile purtate pe cap, de la esarfe la corsaje florale, au fost o prezenta importanta pe podiumul prezentatilor de moda pentru acest sezon.

Bentita boho chic iti ofer ocazia sa adopti trendul feminin al acestui sezon pentru un look proaspat, dar stilat.

Bentitele sunt printre solutiile la indemana de a revitaliza un look cu un accesoriu-cheie. De la boho chic pana la glamour urban, ele iti permit sa flirtezi cu stilul hippie, fara sa iti pierzi insa stilul propriu.

Chiar daca nu se potrivesc cu multe tinutele elegante, bentitele boho chic pot fi alegerea perfecta pentru un look casual, dar chic.

Sursa foto: ASOS.com

Versatilitatea bentitelor le face usor de adoptat in acest sezon, chiar combinate cu alte trenduri. Daca alegi o bentita cu elemente florale, te vei putea bucura si de trend-ul accesoriilor de par florale, recomandate de stilisti pentru primavara 2011.

Bentitele metalice sau impletite pot fi alegerea perfecta pentru tine, atunci cand incerci sa obtii un look boem.

Purtate fie pe frunte, fie in stilul clasic, bentitele te ajuta sa adaugi putin romantism garderobei tale.

Sursa foto: ASOS.com

Cauta bentitele potrivite pentru tine si combina-le cu mai multe tinute pentru a-ti improspata look-ul in aceasta primavara.

Dantela poate fi o alegere reusita pentru o bentita boho chic, deoarece subliniaza si mai mult feminitatea si delicatetea acestui accesoriu de par , potrivit pentru sezonul cald.

Pentru a purta cu succes o bentita in aceasta primavara, tine cont de relatia dintre accesorii si increderea cu care le porti. Incepi cu bentite simple, in culori neutre, si, odata ce te obisnuiesti sa le porti, poti experimenta cu mai multe materiale si tipuri de decoratiuni.

Sursa foto: ASOS.com

 

Cum sa porti bentita boho chic

 

Gaseste bentita potrivita pentru tine pornind de la stilul personal si de la materialele si texturile care te pun in valoare cel mai bine.

Stilistii recomanda bentite subtiri pentru femeile cu fruntea ingusta, in timp ce, pentru o frunte lata, poti alege o bentita mai lata.

Mentine-ti fruntea uscata atunci cand porti o bentita boho chic. Cu fond de tend sau pudra, asigura-te ca nu ai fruntea umeda prea mult timp, deoarece, indiferent de materialul din care este facuta bentita, aceasta iti poate irita fruntea.

Sursa foto: ASOS.com

Chiar daca se potrivesc cu parul mai lung, bentitele din acest sezon pot fi purtate indiferent de lungimea parului. Pentru cel mai reusit look, tine sub control parul electrizat cu un ser pentru par, care are si efect de stralucire.

Daca alegi o bentita cu decoratiuni mai deosebite, pentru seara, poart-o intotdeauna cu ornamentul intr-o parte. Daca il porti pe frunte, ornamentul mai complex al bentitei pierde look-ul boho chic.

Atunci cand poti o bentita in trendurile sezonului, nu lasa celelalte piese sa concureze pentru atentie: alege o tinuta mai retinuta. Nu purta mai multe accesorii boeme, cum sunt ciucurii sau broderiile, deoarece iti poti transforma look-ul boho chic intr-un adevarat costum de epoca.

Sursa foto: Freepeople.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului