Accesorii

#tendinte ochelari de soare #ochelari de soare

7 tendinte in materie de ochelari de soare! Care sunt cele mai populare modele

Ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu trebuie sa-i lipseasca niciunei femei. Acestia adauga un plus de eleganta tinutelor si te scoate din anonimat. In plus, te ajuta sa-ti protejezi ochii de razele nocive ale soarelui.

Nu stii insa ce tip de rame sunt potrivite stilului tau? Iata cum poti asorta ochelarii de soare tinutelor tale, indiferent ca alegi sa-i porti la birou, in oras, la ocazii speciale sau la piscina ori la mare. Alege ramele care ti se potrivesc tinand cont de trendurile actuale.

1. Modelul cat eye reinterpretat

Ochelarii de soare Cat Eye (ochi de pisica) ne surprind in acest sezon cu forme noi, neasteptate: poti alege dintre modelele oversized, care iti confera un aer extravagant, sau cele opuse, inguste, in stil minimalist.

Sunt feminini, moderni si iti intineresc chipul datorita formei lor elegante. Pana si Marilyn Monroe ii purta, asa ca sigur vei dori acesti ochelari in colectia ta!

2. Ochelarii Flat Top, model apreciat de vedete

Un alt trend in 2018 este dat de ochelarii Flat Top - model extrem de apreciat de vedete, dar in special de Victoria Beckham.

Patratosi, de dimensiuni mari, acesti ochelari sunt potriviti pentru tinutele urban-sic, dar merg foarte bine si la tinutele clasice. Sunt genul de ochelati potriviti pentru femeile care au incredere in sine si vor sa afiseze asta si prin imaginea lor.

3. Lentilele ovale, din nou la moda

Ochelarii cu lentile ovale au devenit populari de la finalul anului trecut, insa acest sezon aduce un twist cool: aceeasi forma, dar combinatii duo-tone, cu un aer usor vintage. Daca esti adepta unui stil clasic poti opta pentru mixul de alb-negru, iar cele mai indraznete pot opta pentru culori mai intense precum verde si albastru sau mov si roz.

4. Ochelarii geometrici, pentru un look smart

Patrati, dreptunghiulari sau rectangulari, ochelarii geometrici si-au castigat un loc printre cele mai apreciate trenduri de ochelari de soare. Insa in 2018 acestor ochelari li se adauga un accent SF, pentru un look ceva mai nonconformist. Asadar, acesti ochelari pot fi purtati atat de cele care adopta un stil casual-smart, cat si de cele care isi doresc sa iasa din tipare.

5. Revin ochelarii de soare supradimensionati

Ochelarii supradimensionati sunt surprinsi pe podiumurile internationale si in acest an. Daca esti fana acestor modele, acum este momentul cel mai potrivit sa-i porti! Ramele extravagante adauga tinutelor tale acel plus de stil si vor atrage privirile din jur ca un magnet.

6. Ochelarii de soare monolentina

Daca ramele ochelarilor nu sunt pe placul tau, poti alege ochelari fara rama. Acestia sunt din ce in ce mai populari si iti aduc acel factor cool, care te diferentiaza de multime. In plus iti lasa trasaturile sa iasa in evidenta.

Poti alege culorile neutre, daca iti doresti un look subtil, sau poti opta pentru culorile aprinse, daca doresti sa adaugi o pata de culoare tinutelor tale. In schimb, daca esti o persoana nonconformista poti purta cu incredere ochelarii de soare monolentina cu rame in forma de fluture.

7. Ochelarii cu aplicatii si pietre stralucitoare, perfecti pentru zilele insorite

Iti place sa iesi in evidenta si esti adepta unui stil extravagant? Atunci opteaza pentru ochelarii de soare cu rame stralucitoare. Fie ca sunt decorate cu pietre pretioase, perle sau aplicatii fashion, acestea vor aduce un plus de rafinament tinutei tale.

Acesti ochelari sunt un accesoriu statement, pe care ii poti asorta la o tinuta monocroma, pentru un look minimalist, sau ii poti integra intr-un outfit compus dintr-un mix de culori pentru a obtine un rezultat indraznet. Indifirent carei tinute ii asortezi vei straluci ca o vedeta, sustine videt.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare