Accesorii

#incaltaminte #sandale #incaltaminte femei #modele sandale

7 modele de sandale trendy vara aceasta

Sandalele sunt unul dintre cele mai iubite si folosite obiecte vestimentare de vara. Cu siguranta abia asteptai zilele calduroase, ca sa renunti la incaltamintea inconfortabila de iarna precum bocancii si cizmele si sa iti rasfeti picioarele in sandale lejere.

Anul acesta se poarta sandale cat mai inedite, viu colorate, cu platforma sau realizate prin combinarea mai multor materiale sau chiar din cauciuc. Iata cateva modele de sandale trendy vara aceasta:


1. Sandalele cu platforma stil gladiator

Vara 2013 aduce din nou in tendinte sandalele stil gladiator, insa de data aceasta mult mai stilizate si mai fine, cu cureluse subtiri si in combinatii de culori cat mai inedite.


2. Sandale de tip Sneaker

Pentru ca primavara aceasta tot au fost in trend adidasi sneaker, designerii propun si sandale de acest tip. Culorile acestora sunt mai cuminti, in nuante pastelate, insa nu sunt lipsite de efect.


3. Sandalele cu aplicatii

La fel de in voga vara aceasta sunt si sandalele accesorizate. Daca ai cateva perechi pe care nu le mai porti, le poti reinvia cu cateva aplicatii, precum margelele sau tintele.


4. Sandalele cu imprimeuri florale

Pentru ca sunt in mare voga vara aceasta, imprimeurile florale sunt perfecte pentru orice obiect vestimentar. Daca vrei sa abordezi o tinuta mai simpla, poti sa o combini cu incredere cu o pereche de sandale cu imprimeu floral si sa dai o nota de culoare si prospetime outfitului tau.


5. Sandalele cu animal print

Pentru plimbarile zilnice, bineinteles ca ai nevoie de sandale cu talpa joasa. Pentru a avea insa o alura mai extravanganta alege sandale joase cu diverse imprimeuri, precum animal print sau cele cu forme geometrice.


6. Sandalele de cauciuc

Chiar daca se poarta de vreo trei ani incoace, sandalele de cauciuc raman in tendintele verii 2013. Pe langa faptul ca sunt destul de comode si dragalase, le poti gasi si la un pret foarte bun.


7. Sandalele cu talpa de lemn

Daca preferi tinutele cat mai la moda, nu trebuie sa ratezi nici sandalele cu talpa sau toc de lemn.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare