Accesorii

#Manolo Blahnik #pantofi extravaganti #tendinte pantofi #designer #pantofi

6 pantofi extravaganti pe care orice femeie isi doreste sa ii aiba

Manolo Blahnik, devenit celebru datorita rolului interpretat de Sarah Jessica Parker in "Sex and the City", in care interpreta lui Carrie Bradshaw se declara un fan infocat al creatiilor designerului, a devenit un brand apreciat de o multime de vedete si tot mai dorit de femeile din intreaga lume.

Creatiile spaniolului Manuel "Manolo" Blahnik Rodríguez sunt "purtabile" la orice fel de ocazii, iar preturile lor nu sar de regula de 3.000 de euro, ceea ce le face destul de accesibile cand vine vorba despre incaltamine cu semnatura. Madonna i-a apreciat in stilul sau caracteristic, spunand despre pantofii Manolo Blahnik ca sunt "la fel de buni precum sexul si, in plus, dureaza mai mult".

Sursa foto: vogue.co.uk

Majoritatea pantofilor creati de Blahnik au tocuri "stiletto", inalte si de 12-14 centimetri, ceea ce ii face extrem de eleganti. Pantofii din brocart si piele sunt o combinatie inedita cu care orice fasionista nu va trece neobservata.

Sursa foto: vogue.co.uk

Extravagante sunt si sandalele cu cusatura din matase aurie care vor scoate in evidenta o tinuta all black. Sunt delicate si foarte feminine.

Sursa foto: vogue.co.uk

Acelasi lucru se poate spune si despre botinele pe care designerul spaniol le-a scos la rampa intr-o multime de culori vii, foarte atragatoare. Taieturile ferme si decupajele rotunjite sunt extrem de senzuale.

Sursa foto: vogue.co.uk

Chiar daca vremea cizmelor e pe duca sezonul acesta, merita amintata aceasta pereche de cizme inalte pana la genunchi, dintr-o combinatie de piele intoarsa si matase imprimata care va scoate din anonimat orice tinuta.

Sursa foto: wanelo.com

Dar vine vremea frumoasa, atunci cand picioarele trebuie sa iasa la lumina. Si ce oare le-ar putea scoate mai bine in evidenta decat o pereche de sandale cu print floral. Sunt ideale pentru orice fel de tinuta, inclusiv pentru o pereche de jeansi cu manseta suflecata.

Sursa foto: nordstromimage.com

Un must have insa pentru garderoba oricarei femei este o pereche de sandale nude precum cea din imaginea de mai sus. Decupajul delicat si nuanta la culoarea pielii inca nebronzate le transforma intr-o piesa pe care orice femeie si-ar dori-o.

Sursa foto: style.com

Si daca pana acum era un brand exclusiv dedicat femeilor, de anul acesta Blahnik a lansat o linie de incaltaminte si pentru barbati. Mai e insa pana sa masoare succesul creatiilor sale pe aceasta nisa.

Sursa foto principala: style.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare