Accesorii

# purtare cercei #evenimente #cercei

5 tipuri de cercei cu care te vei face remarcata la orice eveniment

Sunt momente in viata unei femei cand are nevoie sa se simta mai puternica decat este, mai atragatoare, sa se simta cea mai importanta persoana la un anumit eveniment: fie el unul personal – nunta, botez, sau unul social, cultural.

Fie ca organizezi un anumit eveniment sau esti doar o invitata, tinuta pe care o porti si accesoriile folosite te vor face sa stralucesti si sa atragi toate privirile celor din jurul tau.

Accesoriul cel mai important, care nu trebuie sa lipseasca de la nicio tinuta vestimentara este perechea de cercei. Forma, modelul, culoarea trebuie alese cu mare atentie pentru a pune in valoare rochia de seara, pentru a sublinia trasaturile fetei si a accentua frumusetea naturala a oricarei femei. Nu trebuie insa sa uiti ca toate accesoriile folosite trebuie sa formeze un tot unitar, sa se completeze unele pe altele de la cercei la coliere, bratari, inele, de la pantofi la plic, de la machiaj la coafura, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii daca vrei sa fii remarcata si mai ales apreciata pentru gusturile tale fine in materie de moda.

Iti propunem in continuare 5 tipuri de cercei cu care te vei face remarcata la orice eveniment indiferent de tinuta pe care o porti. Chiar si simpla little black dress, cu care nu dai gres niciodata, va straluci daca va avea accesoriile potrivite.

1. Cerceii asimetrici

Accesoriul perfect care va atrage toate privirile prin simplul fapt ca nu se incadreaza in tiparele obisnuite. Purtati la o rochie simpla neagra, vor deveni punctul central al intregii tinute si vei fi woow la orice eveniment. O femeie care poarta o pereche de cercei asimetrici va da dovada de curaj si feminitate, de indrazneala si preocupare. Categoric vor capta privirile celor din jur si vor starni invidia – pozitiva bineinteles – pentru iesirea din tipar a purtatoarei.

2. Cerceii cu perle

Un accesoriu elegant, fin, care scoate din anonimat orice femeie. Perlele sunt considerate aducatoare de noroc, subliniaza frumusetea si tineretea vesnica a femeii care le poarta. O rochie eleganta, sofisticata va pune in valoare si cerceii cu perle atent alesi din aur alb sau aur galben. Bijuteriile cu perle au fost considerate de-a lungul anilor ca apartinand femeilor instarite, cu clasa, educate, si au fost apreciate de toate iubitoarele de moda.

3. Cerceii cu diamante

Diamantele au fost dintotdeauna cele mai bune prietene ale femeilor. Toate femeile tanjesc sa aiba macar o pereche de cercei cu diamante in pretioasa cutie cu bijuterii, iar daca langa cercei mai sunt si un colier si un inel cu aceleasi diamante atunci fericirea este la cote maxime avand setul mult visat. O pereche finuta de cercei cu diamante este accesoriul perfect pentru o rochie de seara simpla, eleganta care va evidentia si mai mult intreaga tinuta. Curajoasele pot opta chiar si pentru cercei lungi incrustati cu diamante si perle naturale pentru un plus de eleganta si stralucire, sau cerceii micuti pe lobul urechii pentru un aer de mister.

4. Cerceii cu forme geometrice clare

Fie ei rotunzi, ovali, in forma de romb, cerceii geometrici au fost mereu la moda si folositi de designeri celebri pentru a-si pune in evidenta tinutele. Poti folosi cu incredere o pereche de cercei cu o singura perla pe lobul urechii si poti fi sigura ca vei straluci si vei atrage toate privirile prin eleganta alegerii. In functie de rochie poti opta si pentru cercei mai mari, ovali, care sa ofere o alungire a fetei tale si sa-ti puna in evidenta frumoasele trasaturi pe care in mod sigur le ai.

5. Cerceii din aur si diamante colorate

In functie de tinuta aleasa, cerceii colorati au fost mereu pe gustul multor femei, iar daca pietricele sunt chiar diamante colorate atunci fericirea e si mai mare. O pereche de cercei din aur alb si diamante colorate va scoate din anonimat orice tinuta monocroma, care neaccesorizata corespunzator ar fi doar o rochie banala. Forma si lungimea cerceilor, cat si nuanta diamantelor le vei alege in functie de modelul rochiei, dar si de preferintele tale in materie de culori. Fii indrazneata!

Urmeaza sa participi la un eveniment si nu stii care sunt cele mai potrivite accesorii pentru minunata ta rochie? Vrei sa atragi toate privirile celor din jur dar fara sa risti sa dai gres cu accesoriile alese? Te invitam sa-ti bucuri privirea cu colectia noastra de bijuterii de pe iris-boutique.ro pentru a-ti alege din vasta noastra gama de accesorii: de la inele, la cercei, de la coliere la bratari, toate atent lucrate manual in ateliere din Europa, cu materiale de cea mai buna calitate si livrate in cel mai scurt timp. Daca ai dubii in alegerea modelului potrivit consilierii Iris Boutique te pot sfatui si iti pot prezenta cele mai potrivite accesorii pentru a straluci la orice eveniment.

Viziteaza-ne Iris Boutique si alege modelul potrivit tinutei tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului