Accesorii

#fashion #stil #moda #esarfe #tendinte toamna #moda toamnei

5 modele de esarfe la moda care costa pana in 50 de lei

In sezonul rece, esarfele sunt unul dintre accesoriile indispensabile, asa ca nu rata nici tu cele mai noi modele. Anul acesta se poarta esarfele cat mai opulente, viu colorate, accesorizate, stralucitoare sau gipsy. Iata cateva modele de esarfe in tendinte pe care le poti gasi la un pret accesibil, de pana in 50 de lei:

1. Esarfele uni. Esarfele care se potrivesc la un palton elegant sunt cele realizate din materiale fine, precum vascoza si in culori cat mai neutre, precum kaki, bej sau gri. Numeroase modele de esarfe uni, elegante, poti gasi la magazinul H&M, care au preturi ce pornesc de la 39,99 lei.


2. Esarfele pretioase. In acest sezon, in mare voga sunt si esarfele pretioase, realizate din satin sau matase. Acestea sunt perfecte pentru tinutele de birou, deoarece emana o eleganta subtila si sparg din neutrul pe care il impun tinutele office. Acest model il poti gasi in magazinele Meli Melo, la pretul de 39,99 de lei.



3. Esarfele cu imprimeuri
. Anul acesta, stilul retro este extrem de valorificat. Asa ca modelele de esarfe cu imprimeuri tribale, orientale, cu franjuri, paiete sau alte aplicatii nu trebuie sa iti lipseasca din colectia pentru sezonul rece. Tot la magazinul Meli Melo poti gasi numeroase astfel de modele, ce pornesc de la 49,99 lei.

        

4. Esarfele gipsy. Fara indoiala, unul dintre cele mai populare modele de esarfe este cel gipsy. Acestea sunt foarte versatile, se potrivesc oricarui tip de tinuta si ofera o pata de culoare rapid oricarei vestimentatii, cat ar fi ea de banala. Acest model iti poti achizitiona de pe Facebook, la adresa www.facebook.com/modare.contact, si costa doar 17 lei.



5. Esarfele ombre. In acest sezon, stilul ombre este foarte popular. Esarfele de acest gen sunt, de asemenea, indispensabile toamna aceasta. Sunt sic, elegante si in acelasi timp foarte inedite. Le poti purta fie ombre, fie uni, in functie de starea pe care o ai si tinuta pe care vrei sa o adopti. In general, esarfele ombre se preteaza tinutelor casual.

Sursa foto: modera.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare