Accesorii

#ruj #poseta #femei geanta # ce sa pui in geanta

5 lucruri pe care ar trebui sa le ai in poseta intotdeauna

Poseta a devenit un must-have, nu doar de dragul de a iti infrumuseta tinuta, ci pentru ca aceasta a incetat sa mai fie doar locul unde iti pui banii sau cheile. Acum sa vorbim despre lucrurile care nu trebuie sa iti lipseasca niciodata din poseta:

Rujul

Imagineaza-ti ca intr-o dimineata te trezesti grabita si nu ai timp sa iti finalizezi makeup-ul. Nu poti iesi pur si simplu din casa, iar accesoriul salvator din aceasta situatie este rujul. Acesta atrage atrage atentia asupra buzelor, fara sa lase observat faptul ca in aceasta dimineata ai fost mai neglijenta.

Absorbantele

Asa cum intotdeauna esti o femeie prevazatoare, nu uita sa adaugi in poseta ta absorbante, chiar daca stii ca nu esti in perioada de care ai nevoie de ele. Uneori te poti trezi cu surprize neplacute, asa ca fii pregatita!

Medicamentele

De cate ori nu te-au luat prin surprindere o durere de cap sau una de stomac in momente in care nu aveai cum sa dai repede o fuga la farmacie? Aceste dureri pot fi atat de neplacuteincat te pot distrage de la activitatile pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit, ba chiar te vei simti iritata de cei din jurul tau. Ca sa treci cu brio de aceste momente, fii pregatita din timp cu cateva medicamente care te pot ajuta in aceste situatii.

Spray-ul paralizant

Aceasta forma de aparare nu este letala, insa te poate scoate din incurcaturi cat ai clipi. Te poti feri de micii jefuitori de strada fara prea mult efort. Fii perspicace si prevazatoare!

Dezinfectantul pentru maini

 

Ia in considerare fiecare loc pe care il atingi, iar apoi pur si simplu iei o gustare fara sa iti dai seama cat de neigienic consumi alimentele. O simpla strangere de mana cu o alta persoana te poate pune in contact cu anuiti germeni care, cu singuranta iti vor afecta sanatatea. Astfel, incearca sa te protejezi de aceste pericole folosind dezinfectantul pentru maini, usor de transportat in poseta ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare