Accesorii

#fshoes.ro #sandale #pantofi #balerini #botine # sandale cu toc

4 sandale in tendinte pentru vara 2013

Sandalele sunt incaltarile ori accesoriile care se asorteaza perfect cu vara si care nu pot lipsi din garderoba niciunei fashioniste in sezonul cald. Daca te uiti in dressingul cu pantofi si niciuna dintre perechile de anul trecut nu te mai incanta, este timpul sa iti innoiesti garderoba cu patru modele de sandale in tendinte in vara lui 2013, pe care magazinul online Fshoes.ro ti le pune la dispozitie, la preturi fara concurenta!

Este timpul sa dai la o parte botinele, balerinii si pantofii care ti-au tinut de cald si ti-au relaxat picioarele in sezoanele reci si sa scoti la inaintare incaltarile-vedete ale verii: sandalele! Picioarele tale merita o portie de rasfat de la soare, iar pedichiura ta multicolora abia asteapta sa fie expusa privirilor curioase ale trecatorilor, fascinati de combinatiile originale pe care le faci intre modelele de sandale si nuantele lacurilor de unghii!


1. Sandale cu platforma Rosalia

Sandalele cu platforma sunt un must-have al verii in 2013. Platformele au reintrat in tendinte mai mult ca oricand in acest an si modelele de sandale in acest stil nu au voie sa lipseasca din garderoba ta.

Daca esti o persoana nonconformista, care adora culorile si modelele trasnite de incaltaminte, atunci perechea de sandale cu platforma Rosalia, in nuanta de verde electric si cu talpa inflorata, este perfecta pentru tinutele tale chic de vara. Aceste sandale sunt comode, colorate si ofera pata de culoare garderobei tale.


2. Sandale elegante Tull

Evenimentele elegante ale verii impun accesorii pretentioase si foarte rafinate. Cum sandalele sunt vedetele sezonului cald in materie de incaltari, este indicat sa-ti achizitionezi si o pereche cu toc subtire si inalt, demna de cele mai chic si glamouroase tinute din garderoba ta.

Sandalele din satin Tull, de un roz pal, sunt dulci si diafane si ofera accentul de feminitate de care ai nevoie la o tinuta chic de seara. In plus, le gasesti la un pret incredibil de mic, de doar 64 de lei, pe Fshoes.ro.


3. Sandale casual Ester

Sandalele casual-sport, fara toc, nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de sezon. Usoare si comode, sandalele Ester sunt potrivite pentru orice tinuta de zi, iar modelul minimalist si in nuante vesele le transforma in cele mai la moda si versatile incaltari de sezon. Beneficiaza de o reducere-soc, doar pe Fshoes.ro, unde le poti achizitiona cu doar 39 de lei, in loc de 68 de lei.


4. Sandale casual-chic Flavia

Bucura-te de zilele insorite de vara cu cea mai confortabila pereche de sandale cu toc. Sandalele Flavia sunt potrivite atat pentru evenimente casual, de zi, cat si pentru cele chic, de seara, in functie de tematica si dress-code-ul fiecaruia.

Paleta de culori galben, roz si portocaliu care accesorizeaza sandalele este in tendinte in acest sezon, iar tocul si talpa impletite, model din rafie, ofera accentul de originalitate si stil pe care-l cauti la o pereche de sandale comode, cu toc.



Fshoes.ro este magazinul online cu incaltaminte pentru femei de care orice fashionista se indragosteste la primul click pe site. Preturile incredibil de mici, promotiile tentante si gama variata de produse pe care magazinul o pune la dispozitie impaca toate gusturile in materie de moda, dar si toate buzunarele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare