Accesorii

#platforme #pantofi #pantofi cu toc #fshoes.ro #platforme ieftine #pantofi cu toc ieftini

4 modele de pantofi cu toc si platforme sub 100 de lei, pentru tinute senzationale de vara

Petreceri, evenimente speciale, distractie cu prietenii in club, party-uri la piscina, intalniri romantice cu iubitul, vara aceasta cu siguranta nu vei rata niciun astfel de moment. Nu doar hainele pe care le porti te ajuta sa-ti creezi o imagine sexy si impecabila, ci si accesoriile. Poti avea cea mai frumoasa si mai eleganta rochie, insa daca nu o accesorizezi cu perechea potrivita de pantofi cu toc sau platforme, nu vei reusi sa te pui in valoare.

De multe ori, pantofii cu toc sau platformele pe care le vezi in magazine au preturi piperate, insa daca stii unde sa cauti cei mai cool si mai sexy pantofi de vara, cu siguranta vei gasi preturi avantajoase. Magazinul online fshoes.ro iti pune la dispozitie o gama variata de modele de pantofi cu toc si platforme, astfel incat sa-ti gasesti perechea ideala. Si stii care este vestea si mai buna? Pantofii costa sub 100 de lei, astfel incat iti raman mai multi bani pentru distractie.


1. Platforme de petrecere

Fshoes.ro iti ofera la reducere o pereche de platforme cu talpa de 15 cm, care iti vor pune in valoare picioarele si iti vor conferi un plus de inaltime. Platformele Gina costa doar 92 de lei si pot fi purtate cu incredere la petrecerile din club. Indiferent daca porti o rochie scurta mulata sau baby doll sau daca preferi sa porti o salopeta shic, asigura-te ca iti vei desavarsi tinuta cu aceste platforme senzationale, decorate cu aplicatii metalice.


2. Pantofi cu toc pentru intalniri romantice

Tintele si aplicatiile aurii sunt vedetele verii si pot accesoriza excelent un little black dress sau o tinuta casual-chic formata din jeans si top diafan. Intra in magazinul online fshoes.ro si alege pantofii cu toc Julieta, care costa doar 72 de lei si pot completa perfect o tinuta pentru intalniri romantice. Decupati elegant in zona frontala si cu un toc de 13 cm, acesti pantofi de vara te vor ajuta sa obtii un look sexy si seducator.


3. Pantofi nude eleganti

Vara aceasta ai de mers la un eveniment special, cum ar fi o nunta sau un botez, sau te pregatesti pentru o gala? Atunci iti recomandam sa-ti achizitionezi o pereche de pantofi cu toc intr-o nuanta nude eleganta de la fshoes.ro. Costa 92 de lei si pot accesoriza o rochie de gala intr-o nuanta neutra sau una intr-o nuanta aprinsa.


4. Platforme pentru orice ocazie

Nu in ultimul rand, vara aceasta ai nevoie de o pereche de platforme pentru orice ocazie, care sa aiba un design modern si cochet, dar in acelasi timp sa fie confortabile. Intra in magazinul online fshoes.ro si alege platformele Lana, cu talpa de 13 cm. Materialul negru cu efect lacuit este ideal atat pentru tinutele casual de zi, cat si pentru cele sexy de seara, iar bareta care se prinde in jurul gleznei iti accentueaza si mai mult lungimea picioarelor.

Aceste platforme costa doar 96 de lei, ceea ce inseamna ca faci o afacere excelenta daca le cumperi.


Despre Fshoes.ro

Fshoes.ro este cel mai cool magazin online de incaltaminte pentru femei. Aici gasesti tot ceea ce iti doresti, de la pantofi cu toc si platforme pentru petreceri si evenimente speciale, pana la sandale elegante, botine cochete, balerini confortabili, pantofi sport, cizme si ghete. Intra in magazin, alege ce ti se potriveste si ai garantia ca primesti produse de calitate, la preturi super avantajoase.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare