Accesorii

# pantofi petrecere # pantofi craciun # cum sa asortezi #pantofi cu toc #pantofi

3 perechi de pantofi sic si comozi pentru petrecere

Petrecerea de Craciun inseamna, de cele mai multe ori, cateva ore bune petrecute in picioare, alaturi de prieteni, rude sau colegi. Si cand iti doresti sa stralucesti, este greu sa o faci de la inaltimea unor tocuri de 10 cm. Exista insa variante la fel de sic si in cazul pantofilor mai comozi. Iata cateva sugestii de tinute pentru petrecerea de sarbatori:

1. All black si pantofi stralucitori

Nu vei da greș nici dacă mizezi pe clasicul negru, care se potrivește oricărui eveniment. Sărbătorile de sfârșit de an sunt un bun prilej pentru a purta micuța rochie neagră, o alegere inspirată pentru orice ocazie. Dacă optezi pentru o ținută all black, ieși din anonimat cu niște accesorii statement și pantofi cu sclipici, care te vor ajuta să strălucești.

2. Texturi fine si pantofi statement    

În ceea ce privește texturile, îți recomandăm cu încredere materialele luxuriante precum catifeaua, stofa sau jerseul, dar și pe cele fine ca satinul, voalul sau dantela. Oricare dintre ele va fi o alegere rafinată, perfectă pentru petrecerile cu fast. De asemenea, inserțiile de mărgele, pietre sau paiete îți pot completa ținuta, oferindu-i un aer extravagant. Dacă vei sărbători Crăciunul într-un restaurant sau club, poți să adopți o ținută strălucitoare, care te va face să te simți ca o vedetă. Împreună cu o pereche de pantofi în ton cu stilul outfit-ului vei atrage atenția cu siguranță! 

3. Matase si pantofi cuminti 

 

Şi deși cele mai multe femei aleg să poarte rochii pentru petrecerea de Crăciun, în acest an poți miza și pe o pereche de pantaloni eleganți combinați cu o bluză de mătase sau pe mix-ul dintre un sacou clasic și niște pantaloni din brocart. În ce privește încălțămintea, optează pentru o pereche de pantofi cu tocul înalt și subțire, pentru a oferi eleganță ținutei. Partea buna: cu doar o mica ajustare a incaltamintei, tinutele se pot transforma intr-unele de zi, pe care le puteti purta lejer si la birou.        

Pantofii prezentati ii poti gasi la Deichmann, cu preturi incepand de la 89 de lei. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare