Coafuri

#tunsori #tunsori scurte #tunsori par scurt #look inedit #tunsori par

Tunsori sexy pentru parul scurt si culori la moda pentru un look inedit

Tunsorile scurte sunt preferate de unele vedete, mai ales in aceasta perioada cand este foarte cald, iar parul trebuie ingrijit mult mai bine. Daca si culoarea aleasa este una potrivita, look-ul obtinut va fi impecabil. Iata cateva modele de tunsori si culori, inspirate de la vedete, pe care le poti incerca si tu in aceasta vara!


1. Bob lung

Tunsoarea lui Leighton Meester, actrita care a interpretat-o pe Blair in serialul de succes Gossip Girl, este una lejera, de vara. Bobul lung este extrem de usor de intretinut si, in plus, arata si foarte bine. "Ies de la dus si imi ia cinci minute sa il usuc", a spus Leighton, incantata de tunsoarea sa.


2. Parul vopsit in degrade

Noul trend in aceasta vara este parul vopsit in degrade. Olivia Wilde a adoptat acest nou stil si si-a deschis varfurile intr-o nuanta caramel. Este un look lejer, potrivit pentru sezonul estival.


3. Bob scurt simplu

Parul usor ciufulit al Diannei Agron ii da un aer relaxant si feminin. Blondul i se potriveste de minune si ii scoate in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. Daca vrei sa obtii un look deloc complicat, dar care sa iasa in evidenta, poti alege o tunsoare simpla ca a Diannei Agron.


4. Tunsoarea edgy

Look-ul edgy a lui Miley Cyrus este unul extrem de apreciat si in aceasta vara. Tunsoarea asimetrica se potriveste celor care nu tin cont de rigorile stilistice si le place sa abordeze stiluri noi.


5. Tunsori scurte colorate

Albastru, roz si chiar rosu intens sunt cateva dintre tonurile care predomina in aceasta vara atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si culoarea parului. Nu sunt putine vedetele care au aparut cu parul colorat intens. Katy Perry este deja cunoscuta pentru extravagantele stilistice pe care le face.


6. Bob dezordonat

Pentru ca este vara si coafarea parului nu este foarte placuta in aceasta perioada, poti opta pentru un look mai rebel. Bobul dezordonat ca al lui Scarlett Johansson este sexy si usor de aranjat.



Sursa foto: redmamonati.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare