Coafuri

#par lung #tunsori #par #coafuri

Tunsori noi pentru parul lung

Tunsorile pentru parul lung nu au aceeasi diversitate ca si cele pentru par mediu sau scurt, unde se poate jongla usor cu asimetriile, taieturile artistice, cu boburi moderne, clasice sau cu tunsori pixie. Din pacate, tunsorile si parul lung rar ne ofera note de originalitate, poate si pentru ca femeile care prefera parul lung rar au curaj sa apeleze la schimbari dramatice, preferand vizita la hair-stylist numai pentru intretinerea tunsorii. Diva Hair iti ofera cateva noi idei de tunsori pentru parul lung, care se vor purta in 2013, si care pot sa iti scoata parul cu adevarat din anonimat. Tunsorile sunt propuse de saloane renumite in intrega lume.


Tunsori pentru parul lung: Doua lungimi intr-o singura tunsoare

Nu te poti hotari asupra unei tunsori? Vrei sa te tunzi bob sau scurt, dar nu vrei nici sa renunti la parul tau lung? Iata ca hair stylistii ofera o varianta de mijloc, foarte originala, cu note retro, dar si linii moderne care dau parului lung un aspect mult mai interesant. Asa ca, daca stilistul tau are talent, va reusi cu siguranta sa modeleze in parul tau aceasta tunsoare 2 in 1. Partea de jos, cea care ofera lungime parului, poate fi tunsa drept sau in scari, iar partea de sus poate sa fie o tunsoare pixie sau un bob clasic. Una langa cealalata, cele doua taieturi vor construi o tunsoare pentru par lung foarte originala. Daca indepartezi, prinzand intr-un coc sau o coada, partea de jos, vei avea parte de o tunsoare scurta, in tendinte.


Tunsori pentru par lung: Asimetrii Evidente

In engleza i se spune razor cut si este o tunsoare unde asimetria trebuie sa fie cat mai evidenta, care este evidentiata mai ales de filarea excesiva a varfurilor. In 2013 astfel de tunsori, mai ales cele pentru parul lung, trebuie sa para oarecum nefinisate.

Citeste continuarea articolului pe divahair.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare