Coafuri

#tunsori scurte #tunsori 2012 #tunsori #par mediu

Tunsori medii pana la umar, trendy in 2012

Coafurile de lungime intermediara sunt usor de intretinut, elegante si versatile. Ele se potrivesc tuturor tipurilor de fizionomie si se numara printre tendintele de varf in 2012. Daca te gandesti la o schimbare de look si nu te caracterizeaza transformarile radicale, inspira-te din urmatoarele tunsori medii pana la umar, trendy in anul care tocmai a inceput.

Pentru a intampina noul sezon cu dreptul, opteaza pentru o tunsoare medie si moderna, o nuanta vibranta pentru par si o atitudine mai indrazneata decat niciodata. In 2012, industria de frumusete te incurajeaza sa stralucesti.
 

Tunsori medii in scari


"Scarile", mai exact suvitele de diferite dimensiuni care dau parului volum si expresivitate, sunt perfecte pentru o tunsoare medie bine definita. O stratificare accentuata va crea un efect vizual usor dramatic si foarte conturat.

Nu uita nici de actualitatea bretonului in 2012: drept sau asimetric, voluminos sau aranjat intr-o parte - acesta este un must-have anul acesta.
 

 

Tunsori medii cu bucle


Buclele si onduleurile lejere sunt de asemenea ideale pentru o serie intreaga de tunsori medii pana la urmar, daca iti place in general volumul. Foloseste perii ondulatoare pentru un efect natural si fixeaza-ti suvitele chic cu un produs pe baza de apa, care sa confere stralucire si sa pastreze aspectul "curat" al coafurii.

In plus, tunsorile medii si buclele reprezinta o combinatie seducatoare, in special pentru o aparitie sofisticata de la petreceri si evenimente formale.


Tunsori medii excentrice


Cu toate ca tunsorile medii sunt considerate cele mai conservatoare variante de aranjare a parului, exista si alternative excentrice. In prima instanta, culoarea parului este cea care face diferenta: un auriu intens in degrade sau o combinatie sexy de blond prafuit si roscat-ruginiu transforma o tunsoare obisnuita intr-o capodopera.

Bretonul dramatic, care acopera zona ochilor si suvitele asimetrice, crestate rebel in jurul chipului, sunt doua elemente-cheie pe care le poti incerca anul acesta in cadrul vizitelor la salon.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare