Coafuri

#breton #tunsori 2012 #par mediu #breton asimetric #tunsoare medie

Tunsori medii cu breton asimetric

Bretonul asimetric este arma secreta a stilistilor pentru a crea cele mai spectaculoase tunsori medii, iar daca iei in calcul si tendintele actuale in materie de stil si coafura, iti vei dori cu siguranta sa incerci tu o schimbare in acest sens.

Asimetria bretonului poate oferi o alura cu totul noua chipului tau, iar lungimea medie a parului a revenit in voga odata cu popularizarea preferintelor sezonului toamna -iarna 2011/2012.

La sfarsitul anului in curs, coafurile in "valuri", cu suvite inegale, distribuite intr-o maniera foarte moderna, reprezinta cea mai inspirata alegere pentru un look actual si original. Daca esti reticenta in fata schimbarilor dramatice de imagine, poti alege o varianta mai subtila, care sa-ti evidentieze in mod armonios fizionomia.

Idei revolutionare

Intrucat femeile au nevoie de cate un suflu inovator in aspectul lor, o serie de idei revolutionare nu-ti vor prisosi daca te gandesti sa adopti un nou stil pentru podoaba ta capilara.

Incearca o tunsoare medie ultramoderna, in doua nuante tari precum brunetul si roscatul, pusa in valoare de un breton asimetric cu suvite care sa depaseasca pe alocuri linia sprancenelor.



Foto: becomegorgeous.com

Tunsori versatile

Iti place sa-ti aranjezi parul intr-un mod diferit la fiecare eveniment la care participi? Dimensiunea medie iti permite sa te joci in feluri nenumarate cu suvitele tale. Bretonul asimetric adauga un plus de definire tunsorii si isi poate schimba forma in functie de ideile tale creative.

Alege o tunsoare foarte "stratificata" pentru un impact modern si futurist sau roaga-ti stilistul sa-ti contureze bretonul gradual, asfel incat sa pastrezi rafinamentul si eleganta coafurii. Iata cele doua variante opuse, dar cel putin la fel de interesante:

Foto: becomegorgeous.com

Variante indraznete

In cazul in care nu te deranejeaza deloc sa te afli in centrul atentiei, exista si alte versiuni ale tunsorii medii cu breton asimetric pe care nicio femeie extravanta nu trebuie sa le ignore. Vorbim de linii dure, suvite "dezordonate" sau dinamice, care par sa ofere noi dimensiuni stilului tau de coafura.

Cu putina imaginatie si un produs fixativ de incredere, te poti bucura de efectul multidimensional al tunsorilor medii cu breton asimetric in sezonul toamna-iarna 2011/2012.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare