Coafuri

#stil #tunsori 2012 #tunsori medii 2012 #tunsori primavara 2012

Tunsori medii creative pentru primavara 2012

Te-ai gandit sa incerci primavara aceasta cateva tunsori medii creative, in acord cu tendintele aduse de primavara 2012? Aceasta lungime a parului nu a fost niciodata mai populara, motiv pentru care ar fi ideal sa te bucuri de o schimbare de look inspirata de acest gen.

Treptele si formele structurale in materie de tunsori medii sunt ingredientele-cheie ale stilului. Exista o varietate atat de mare a posibilitatilor prin care iti poti transforma look-ul conform tendintelor in curs, incat nu poti sa le ignori farmecul si potentialul creativ.

Tunsori medii creative roscate

Pe locul fruntas in lista nuantelor tunsorilor medii creative sta roscatul, in continuare un must have pentru iubitoarele de moda. Incearca o tunsoare cu breton drept si bucle lejere daca ai parul roscat-purpuriu sau increteste-ti suvitele in stil clasic, daca nuanta parului tau este mai aramie. Kennadys si Chaplins propun aceste variante originale si extrem de expresive, din care te poti inspira cu incredere la salon.



foto : becomegorgeous.com

Tunsori medii creative blonde

Pastreaza-ti parul lung pana la umeri, subtiaza-ti chipul cu o carare laterala si apeleaza la ondulator pentru obtinerea unor bucle structurale perfecte, care sa emane o eleganta iesita din comun. Daca vrei o transformare nonconformista, alege un bob scurt cu breton lateral, pe care sa il porti usor "ciufulit", pentru un aer rebel.

La fel reusita va fi si o tunsoare medie cu suvite filate in jurul chipului si la spate, completate extrem de reusit de un breton asimetric lung, care sa depaseasca linia sprancenelor.



Foto: becomegorgeous.com

Tunsori medii creative saten

Satenul a revenit puternic in tendinte si se numara printre cele mai apreciate culori de par anul acesta. Coincidenta face ca tunsorile medii sa se potriveasca de minune in acelasi context, deci nu evita sa le adaptezi parului tau saten, natural sau vopsit.

Incearca un bob rotund de tip "castron", cu multe trepte subtiri si breton asimetric. Un bob scurt cu breton lung, asezat in lateral, este de asemenea o optiune ideala primavara aceasta.



Foto: becomegorgeous.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare