Coafuri

#vedeta #par #bob #frizura #tunsoare #coafura

Tunde-te ca o vedeta!

Esti in cautarea tunsorii perfecte care sa te puna in valoare? Privesti cu admiratie vedetele de la Holywood care periodic isi schimba look-ul? Inseamna ca ai observant ca prima schimbare pe care o fac este o tunsoare noua.

 

Daca te-ai hotarat ca vrei ceva nou la imaginea ta, atunci tunsoarea este alegerea potrivita. Tocmai de aceea iti prezentam cateva modele de tunsori in tendinte pe care si vedetele le-au adoptat:

Bob franjurat, cu mult sic!

Adori coafurile naturale, dar cu stil in acealsi timp? Opteaza pentru acest bob neregulat, cu franjuri mai scurte si mai lungi, care inconjoara subtil forma fetei. Nuanta parului – blond cafeniu pe un fundal de blond platinat - a fost special aleasa incat sa lumineze tenul.

 

 

Scurt, cu multe fatete!

La fel ca si sezonul trecut, franjurile sunt iar de actualitate. Se poarta scurt, dens, usor ciufulit dar care sa creeze impresia de miscare. Aceasta tunsoare creeaza mai multe posibilitati de coafare in functie de stilul dorit: rockn'roll, clasic sau tineresc. Poti opta pentru orice fel de nuanta de vopsea de par.

 

 

Sauvage

Pentru a da mai multa personalitate parului ondulat, tunsoarea trebuie sa se faca in trepte pentru a lua o forma „tonica”. Coafura este personalizata si prin culoarea parului saten natural cu subtile reflexii care se observa doar in momentul in care parul se misca.

 

 

Stil medieval

Aceasta frizura adoptata din alura razboinicilor face parte din colectia primavara-vara 2008. Acest bob foarte franjurat este potrivit pentru persoanele foarte active, care nu au timp pentru o coafura pretentioasa deoarece se ranjeaza foarte usor daca folosesti produsul de styling potrivit.

 

 

Stilul "Marylin Monroe"

Daca vrei sa adopti un look extrem de feminin si sexy te poti tunde stil bob franjurat. Nu ai nevoie decat de un ondulator cu care sa iti faci cateva bucle sofisticate. Daca esti blonda cu atat mai mult vei atrage atentia pentru ca vei semena teribil de mult cu celebra actrita Marlyn Monroe. Efect glamour: garantat!

 

 

Frizura “garcon”

Parul scurt se poarta foarte tare in acest sezon. Indrazniti stilul frantuzesc „garcon” si optati pentru o nuanta care sa va puna in evidenta tenul, pentru ca fata va fi „in prim plan” deoarece este foarte luminata.

 

 

 

Coafura de star

Visezi la un look sexy si glamour? Opteaza pentru o astfel de coafura potrivita parului lung. Lungimea buclelor senzuale este pusa in evidenta si de nuanta parului. Indiferent de culoarea vopselei, aceasta trebuie sa ofere stralucire parului pentru a va simti ca o vedeta de pe covorul rosu.

 

 

Bob simetric

Este o tunsoare la moda, parul este filat si cu breton care pune accent pe o simetrie perfecta, cubica. Daca ai fata ovala fereste-te de o astfel de tunsoare. Este potrivita in special pentru persoanele cu parul drept, brunete sau cu o nuanta mai inchisa, deoarece lumineaza foarte tare fata, conferind mult stil si originalitate.

 

 

„Piper si sare”

Este o tunsoare rebela cara atrage deopotriva atat prin felul in care parul este coafat cat si prin nuanta aleasa. Mesele argintii se pot integra perfect in nuanta naturala, mai ales daca ai parul saten inchis. Culoarea parului poate fi aleasa ideosebi daca vrei sa iti pui in evidenta ochii albastrii!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare