Coafuri

#coafuri revelion #revelion 2015 #coafuri #bucle sarbatori #trucuri bucle perfecte #bucle petrecere #bucle perfecte #bucle

Trucuri pentru bucle perfecte la petrecerea de Revelion

Gata cu parul drept intins cu placa. Pentru o aparitie spectaculoasa la un party ai nevoie de bucle. Carliontii sunt eleganti, sexy si te vor face sa arati senzational, indiferent de tinuta pe care o porti. Iata cum poti avea onduleuri fara sa treci neaparat pe la coafor:

In primul rand, parul trebuie sa fie curat, adica proaspat spalat, pentru ca buclele sa fie rezistente. Cand inca este ud, aplica pe el o spuma de par. Exista unele speciale pentru bucle, dar daca nu ai asa ceva la indemana, foloseste spuma pe care o utilizezi de obicei. Un sfat bun: foloseste o spuma fara parfum, pentru ca oricum te vei parfuma la party si risti sa combini nefericit miresmele.

Cu bigudiuri

Sursa foto: ogleschool.edu

Piaptana-te, apoi desparte parul in suvite si pune-ti bugudiurile din fata spre spatele capului, pana la ultima suvita de par. Cand ai terminat, usuca putin parul cu feonul, apoi lasa bigudiurile in par timp de patru-cinci ore. Daca folosesti bigudiuri moi, poti dormi cu ele in par, iar dimineata cand te trezesti sa ai onduleuri superbe, care sa reziste chiar doua zile.

E important si cum dai jos bigudiurile. Desfa-l mai intai pe primul, apoi suvita imparte-o in 3-4 suvite mai mici, pe care ruleaza-le pe deget in spirala si aplica-le un puf de fixativ.

Prin innodarea parului

Sursa foto: youtube.com

Daca ai parul foarte lung, dupa ce l-ai dat cu spuma si l-ai pieptanat bine, imparte-l in suvite si rasuceste-le una cate una, apoi ruleaza-le ca in niste mici cocuri pe care fixeaza-le cu agrafe. Cand ai terminat de inodat parul, pulverizeaza pe el fixativ. Dezavantajul acestui tip de coafare este ca nu vei putea dormi cu aceste noduri de par in cap, deci trebuie sa apelezi la aceasta varianta daca ai timp la dispozitie ziua. Avantajul, in schimb, este ca obtii bucle perfecte fara sa folosesti niciun dispozitiv cu temperatura ridicata.

Prin impletire

Sursa foto: trend-kid.com

Probabil ca una dintre cele mai simple variante pentru a obtine un par ondulat este sa-l impletesti in codite. Acesta este modul traditional de carliontare, care nu iti afecteaza deloc parul si care iti ofera bucle in functie de grosimea coditelor.

Pentru ca buclele sa reziste, impleteste-ti parul de cu seara si aplica si ceara de par sau fixativ inainte de a separa suvitele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare