Coafuri

#stil # coafuri vedete #schimbare look #schimbare coafura

Transformari minore de coafura cu efect maxim

Vrei sa obtii un efect maxim de reinventare a imaginii cu transformari minore de coafura? Din fericire, poti obtine acest rezultat dezirabil cu mici ajustari inteligente ale podoabei capilare, fie ca ne referim la sculptarea suvitelor, fie ca adaugam cate un strop de culoare.

Cateodata, pana si cele mai subtile schimbari pot revitaliza felul in care arati si modul in care parul tau atrage admiratia tuturor. Iata cateva transformari minore de coafura cu efect maxim asupra imaginii tale!

1. Treptele retro

Ai parul lung si vrei sa il mentii asa? Atunci da-i un suflu si o identitate noua cu cateva trepte rare, rasucite in exterior, in stil retro. Vei avea in continuare suvite de Cosanzeana, insa vei emana un aer mai misterios si mai pretentios!

2. Tunsoarea pixie

Nu poti creste parul mai lung de umar si nu stii cum sa il tunzi astfel incat sa te avantajeze? Atunci o tunsoare pixie ti se va potrivi manusa, in cazul in care ai o fizionomie osoasa si un gat lung, subtire si gratios!



Foto: ehowcdn.com

3. Bretonul

Stilistii au un singur sfat principal pentru clientele care vor sa aiba trasaturi mai definite cu ajutorul tunsorii: bretonul. Nimic nu iti incadreaza mai armonios chipul si nu iti pune mai bine in evidenta privirea si pometii, decat un breton potrivit chipului tau.

4. Ciufulirea

Tunde-ti parul intr-un bob modern pana la nivelul barbiei (este o reala binecuvantare in timp de canicula) si lasa-l sa se aseze putin ciufulit. Vei avea instant un aer foarte relaxat, sexy si modern.



Foto: ehowcdn.com

5. Vopsirea in umbre

Ai incercat sa iti vopsesti parul "in umbre", cea mai noua tendinta in materie de infrumusetare? Daca ai parul blond, vopseste-l pe cel din zona cefei saten-ciocolatiu. Vei fi foarte incantata de rezultat!

6. Conturul cararii

Pana si schimbarea locului in care iti porti de obicei cararea poate sa aiba un impact major asupra stilului tau de coafura. Mut-o cat mai in lateral sau trece-o de pe partea dreapta pe stanga - vei vedea diferenta direct pe chipul tau!

Foto: flirthairstudio.com, realbeauty.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului