Coafuri

#coafura revelion #coafuri last minute #coafura simpla #coafura rapida

Top 5 coafuri last-minute. Cum sa fii gata de party in cateva minute

Mai e putin si se da startul petrecerii de Revelion si tu nu ti-ai pus inca la punct coafura? Probabil ca a fost greu sa iti mai faci o programare la salon, daca te-ai trezit pe ultima suta, insa asta nu inseamna ca nu mai iesi din casa. Pentru ca exista solutii rapide.

Iata cateva coafuri pentru petrecere foarte simplu de realizat acasa:

Bretonul pe spate

 

Daca vrei ca macar pentru o seara bretonul tau sa dispara din peisaj ai o solutie foarte practica. Umezeste bretonul, aplica pe el putina spuma, apoi ridica-l cu un pieptan spre spate si fixeaza-l cu clipsuri. Usuca-l apoi cu feonul si scoate agrafele. Bretonul tau va deveni invizibil in cateva minute. Fixeaza-ti apoi parul la baza gatului cu cateva agrafe subtiri. Asaza-le in „X” pentru un aspect cat mai interesant. Aplica putin fixativ, pentru ca noaptea e lunga si nu vrei sa o termini ciufulita.

Cozi suprapuse

 

Atunci cand ai parul de lungime medie sau chiar lung prima idee care iti vine in minte este sa il prinzi intr-un coc, lasand eventual cateva suvite rebele intr-o parte. Ei bine, in cazul tau chiar exista o multime de variante, asa ca nu te opri la prima. Spre exemplu, iti poti lasa fruntea si fata libere, prinzand la spate partea de sus a parului. Prinde-o cu un elastic, apoi rasuceste o suvita astfel incat sa il acoperi.

Lasa restul parului liber pe spate. Poti uni doua suvite subtiri peste par, asa cum a facut Jessica Chastain.

Voaleta salvatoare

Nu trebuie sa astepti pana in ziua nuntii pentru a purta o voaleta. In cazul acesta, seara de Revelion este ocazia perfecta pentru asa ceva. Adu tot parul de pe calota in fata, fixandu-l cu spuma si fixativ. Restul podoabei capilare prinde-o la spate intr-un coc sau cu agrafe. Aplica apoi voaleta in dreptul ochilor si imbraca o rochita neagra. Vei fi diva petrecerii!

Stil retro

 

O coafura stil Gatsby e perfecta pentru seara de Revelion. Se poarta paietele, argintiul, asadar vei fi in trend si cu coafura. Cel mai indicat ar fi ca inainte de toate sa folosesti putina ceara de par ca sa ii dai forta coafurii. Apoi ai nevoie de o placa de par cu care sa creezi valurile in par. Nu e nevoie sa ondulezi decat stratul de la suprafata al parului, cel care va acoperi restul podoabei capilare. Pe masura ce ai realizat fiecare rand de onduleuri, fixeaza-l cu o agrafa clips. Dupa ce ai terminat cu lateralele, onduleaza in valuri si partea din spate a parului. Fixeaza-ti tot parul la spate, la baza gatului, cu cateva agrafe subtiri, care sa nu se vada. Cand coafura e gata, foloseste fixativ pentru a o stabiliza.

Accesoriile sunt cheia

 

Atunci cand esti pe fuga, dar vrei sa ii dai coafurii tale o nota aparte foloseste accesoriile de par. Bentitele fixe sau cele elastice decorate cu mici cristale, agrafele aurii si cele ornate cu perlute ori chiar cu pene sunt accesorii ideale intr-o astfel de situatie. Nici nu trebuie sa te chinui prea mult cu coafura. Este suficient sa ii adaugi o astfel de bijuterie si poti pleca linistita la petrecere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare