Coafuri

#bob #coafat #par #coafuri # tendinte tunsori #tonsori 2012 #tendinte bob

Tendintele tunsorii bob in 2012

Anul 2012 vine cu o invitatie speciala catre schimbare si te indeamna sa incerci stiluri versatile si foarte expresive in materie de coafura. Tendintele tunsorilor bob pentru sezonul viitor te invita sa incerci forme elegante, foarte feminine si usor de aranjat in cat mai multe feluri cu putinta.

Simetria si asimetria sunt variante acceptate de trendul industriei in egala masura, separat sau impreuna. In timp ce suvitele tale pot fi taiate in trepte inegale si usor rebele, bretonul poate fi lasat perfect drept.

Orice combinatie originala si nemaivazuta iti va trece prin minte in anul 2012 merita incercata, astfel incat sa nu ramai in sfera banalului si a anonimatului.

Anul viitor naturaletea trece pe plan secund, lasand loc imaginii sofisticate, extravagante si foarte elaborate.


Bobul asimetric elegant

Cu toate ca acest tip de coafura s-a bucurat de aprecierea stilistilor si in trecutul apropiat, bobul asimetric elegant va fi in 2012 vedeta tunsorilor medii.

Fie ca alegi suvite filate de-a lungul obrazului sau lungi pana la nivelul barbiei, bobul asimetric are marele merit de a conferi rafinament si lungime chipului. Bretonul este si el o tendinta de varf anul viitor, insa poti renunta la el daca ai constatat in trecut ca nu te avantajeaza.

Cat despre nuantele in voga ale parului, specialistii iti recomanda satenul ciocolatiu, rosul intens si blondul stralucitor.

Foto: becomegorgeous.com


Bobul rebel, neglijent

Companii de top ale industriei de frumusete precum Loreal, Wella si Keller propun pentru anul 2012 bobul rebel, cu aspect usor dezordonat. Toate cele trei branduri au ales blondul ca nuanta compatibila cu acest stil modern si expansiv, iar bretonul este si el o parte integranta importanta a tunsorii.

Ochii acoperiti partial de suvite rebele si look-ul dinamic si jucaus se potrivesc de minune femeii independente, increzatoare in sine si impacata cu propria sexualitate.




Foto: becomegorgeous.com


Bobul geometric

Indeparteaza-te usor de tunsorile clasice si da un farmec nou trasaturilor tale cu ajutorul bobului geometric propus de brandurile Gerard Hairdressing, Mark Leeson sau Hair Factory pentru anul 2012.




Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare