Coafuri

#stil feminin #tunsori si coafuri #tendint vara #coafuri vara #vara 2013 #coafuri 2013

Tendinte vara 2013: 5 coafuri simple si de efect

In sezonul primavara-vara 2013, hairstylistii mizeaza pe coafuri simple, realizate fara prea mult efort, care sa te ajute sa arati impecabil chiar si in cele mai calduroase zile. Pornind de la aceste tendinte, iata cateva idei de coafuri reusite care te vor ajuta sa obtii un look desavarsit!


1. Par drept

In vara 2013 se poarta parul drept, insa, inainte de a alege sa iti coafezi cositele in acest fel, este important sa te asiguri ca podoaba ta capilara este bine ingrijita. Alege sa folosesti un ulei pentru a-i da stralucire, care va proteja si firele de par de aparatele de styling folosite.



O coafura simpla pe care o poti realiza odata ce parul tau este perfect drept implica rasucirea catorva suvite de par din partea din fata, pe care apoi sa le prinzi la spate cu o agrafa discreta. Vei obtine o coafura care se potriveste cu orice tip de tinuta si este foarte usor de realizat.


2. Look umed

O noutate in materie de hairstyling in acest sezon este look-ul umed. Fie ca ai parul scurt, fie ca preferi cositele lungi, acest look este potrivit pentru a iesi in evidenta in vara 2013. Pentru realizarea acestei coafuri, aplica gel sau spuma la radacina firului de par pentru a crea impresia de par umed, proaspat spalat.



Pentru un aspect cat mai feminin, poti completa look-ul cu un ruj rosu, puternic, care iti va evidentia mai bine trasaturile si coafura.


3. Cocuri discrete

O alta coafura ideala in zilele calduroase de vara este cocul la nivelul cefei. Nu este greu de realizat: tot ce trebuie sa faci este sa prinzi parul la spate intr-o coada, dupa care sa il rasucesti si sa formezi un coc. Prinde-l cu o agrafa simpla si coafura este gata! Aceasta coafura este potrivita atat pentru stilul business, cat si pentru cel casual.


4. Tunsori cu breton

Tunsorile cu breton sunt in tendinte in aceasta vara. Indiferent daca alegi breton intr-o parte, drept sau asimetric, nu ai cum sa dai gres cu aceasta coafura! Este recomandat, totusi, sa apelezi la sfaturile unui specialist, pentru a afla care este tipul de breton potrivit pentru forma fetei tale.


5. Coada de cal

Haistylistii aduc in atentia femeilor in vara 2013 una dintre cele mai simple coafuri de realizat: coada de cal. Se poarta in special coada prinsa la nivelul cefei, cu carare pe mijloc sau intr-o parte.



Sursa foto: glamourmagazine.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului