Coafuri

#vopsea de par #tendinte 2011

Tendinte si culori: cum te vopsesti in 2011?

Daca te-ai plictisit de parul tau, incepe noul an cu o schimbare. Afla care sunt cele mai hot pentru vopseaua de par in 2011.

La inceputul fiecarui an, stilistii recomanda schimbarea. Chiar daca ai gasit o cu care te simti bine, incearca la inceputul noului deceniu sa schimbi culoarea parului pentru un look proaspat.

Unul dintre cele mai importante trenduri in 2011 este naturaletea. Nuantele naturale sunt cele care iti dau cel mai stilat look, insa acum poti experimenta cu culorile mai mult ca in anii precedenti.

 

Nuante de blond

 

Blondul va fi in voga in acest an indiferent de nuanta aleasa. Daca vrei sa te vopsesti acasa, opteaza pentru o nuanta uniforma, de la blond cenusiu pana la nuantele de miere sau caramel.

Daca te-ai hotarat sa incerci un stil cu suvite, apeleaza la ajutorul unui profesionist pentru a obtine un look hot, in tendintele 2011.

Sursa foto: Ourvanity.com

 

Nuante de rosu

 

Rosul este revelatia anului 2011! Trendul, observat anul la vedete ca Rihanna si Adela Popescu, va continua in acest an.

De la nuantele naturale pana la rosul-portocaliu sau rosu inchis, roscatele se vor bucura de mai multa atentie in acest an.

Cel mai natural look il pot obtine femeile cu tenul deschis la culoare, dar rosul indraznet poate avantaja multe femei. Daca alegi o nuanta puternica de rosu, tine cont de faptul ca aceasta culoare va evidentia imperfectiunile tenului.

Sursa foto: Sofeminine.co.uk

 

Nuante inchise

 

Cele mai multe tipuri de ten se potrivesc de minune cu nuantele inchise. Varietatea acestora le face sa fie, in continuare, una dintre cele mai cautare lookuri.

In functie de culoarea tenului tau, alege intre nuantele bogate de la ciocolatiu pana la tonuri inchise de caramel.

Unul dintre lookurile cele mai hot ramane cel cu radacinile mai inchise la culoare si cu varfuri mai deschise. Pentru un , opteaza pentru o singura nuanta de vopsea.

Sursa foto: Becomegorgeous.com

 

Nuante de negru

 

In 2011, negrul ramane la dispozitia femeilor cu tenul mai inchis, dar devine o varianta si pentru cele cu tenul foarte deschis la culoare.

Contrastul puternic dintre nuanta pielii si culoarea parului va scoate in evidenta ochii.

Indiferent de nuanta de negru pe care o alegi, cel mai important aspect este stralucirea, spun stilistii. Foloseste un spray special pentru stralucire daca vrei sa obtii look-ul potrivit in acest sezon.

Sursa foto: Ourvanity.com, Becomegorgeous.com

 

Parul multicolor

 

Multi stilisti au renuntat deja la restrictiile impuse culorilor, lucru ce da nastere unor combinatii spectaculoase in acest sezon.

Indiferent de nuanta de baza, suvitele in culori puternice si indraznete iti pot completa lookul in 2011.

Pastelurile, aramiul si purpuriul sunt printre cele mai apreciate nuante pentru combinatii inedite in acest an. Alege parul multicolor doar daca garderoba ta iti permite acest lucru. Un look conservator foarte elegant combinat cu un par cu nuante indraznete va da rezultate mixte.
 


Sursa foto: Becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare