Coafuri

#ingrijire par #toamna 2011 #tendinte par 2011 # toamna iarna 2011 #culori par 2011 #vopsit par

Tendinte si culori 2011: cum te vopsesti toamna aceasta

Intr-o societate in care imaginea conteaza tot mai mult iar tendintele in moda avanseaza in mod continuu, este dreptul tau sa-ti adaptezi suvitele stralucitoare sezonului rece al anului 2011. Daca ai nevoie de putina inspiratie pentru o schimbare de efect, iata cum poti sa te vopsesti toamna aceasta astfel incat sa fii frumoasa, originala si in acord cu noile trenduri .

Inainte de toate, alegerea culorii inseamna identificarea cu ceea ce aceasta reprezinta. Indiferent de recomandarile expertilor, secretul este sa nu-ti restrictionezi niciodata impulsul de a experimenta si de a incerca ceva nou.

 

Culorile parului in sezonul toamna-iarna 2011


Pentru toamna si iarna anului 2011, asteapta-te sa vezi o accentuare a impactului vizual, culori tari ce necesita un efort de intretinere minimal. Cu toate ca exuberanta pasionatilor de moda este in plina ascensiune, tendintele incurajeaza deocamdata vopseaua de par in nuante practice, care nu are nevoie de vizite frecvente la salonul de infrumusetare pentru intretinere.

Culorile inchise si puternice, precum roscatul si satenul-roscat au nevoie in aceasta toamna de mici accente de culoare, obtinute prin tehnici stapanite de toti profesionistii din domeniu.

 

Suvitele


Suvitele sunt din nou in voga, insa in dimensiuni generoase, adaptate tunsorii, stilului personal si efectului pe care iti doresti sa il obtii.

Foto: diamondencrustedtoilet.com

 

Efectele speciale


O tehnica de vopsire cu “efecte speciale”, care confera o dimensiune subtila si naturala parului, este metoda Balayage, prin care stilistul combina mai multe culori si le aplica de-a lungul suvitelor cu mainile goale.

 

Culori in voga pentru toamna
 

  • blondul-vulpe – foarte stralucitor, senzual si feminin, blondul-vulpe este cu siguranta una din tendintele principale ale anotimpului rece
  • brunetul-bomba – uita de brunetul inchis si alege brunetul inchis cu textura, precum noua nuanta de par a Oliviei Wilde sau a Selenei Gomez
  • roscatul-intens – roscatul in tonuri vibrante, cat se poate de aprins si indraznet, completeaza podiumul culorilor cerute de sezonul toamna- iarna 2011 .



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului