Coafuri

#ingrijire par #vopsea de par #par #tunsori 2012 #tendinte par #coafuri si tunsori #culori de par

Tendinte in vopseaua de par pentru 2012

Industria de frumusete gandeste intotdeauna in perspectiva, de aceea se pregateste din timp pentru urmatorul sezon cu noi tendinte si idei chic menite sa-ti "condimenteze" aspectul exterior si viziunea asupra propriei imagini. Anul viitor , brunetele cedeaza primul loc pe podium satenelor, caci nuanta de ciocolata revine in forta in 2012 si te ajuta sa-ti alegi vopseaua de par in acord cu noutatile modei la nivel international.

Intrucat se potriveste oricarui tip de ten si fizionomie , satenul este vedeta tendintelor in vopseaua de par pentru 2012. Totusi, roscatul nu pierde de tot teren si ramane cea de-a doua preferinta a industriei. Diafanul blond va fi si el bine cotat anul viitor, mai ales daca alegi o nuanta atipica, precum blondul "murdar" sau cel aproape argintiu.

Satenul

Capabil sa imbine clasicul cu eleganta si modernitatea, satenul este culoarea pentru care este bine sa optezi anul viitor atunci cand vrei o schimbare pozitiva de look. Nuantele bogate si lucioase, ca o crema de ciocolata care te imbie cu jocuri de lumini si umbre, sunt tendintele fruntase in ceea ce priveste culoarea parului in 2012.



Foto: becomegorgeous.com

Daca iti plac accentele contrastante, poti opta cu incredere pentru suvite groase, o alta alegere populara pentru sezonul urmator. Inchise sau mai deschise, nuantele de saten care se anunta a fi in voga anul viitor pot varia de la culoarea castanei pana la cea a ciocolatei amarui. Tocmai din acest motiv te bucuri de libertatea adaptarii tonalitatii vopselei de par trasaturilor tale, tinand cont de notele care iti flateaza cel mai bine specificul tenului si al fizionomiei.

Roscatul

O nuanta indrazneata de roscat va opri cu siguranta "traficul" privirilor atintite asupra ta, asa ca alege sa porti in continuare culoarea-vedeta a anului in curs si pe parcursul sezonului viitor. Tonuri aprinse de rosu ca o flacara vie sunt la fel de actuale precum cele mai blande, de portocaliu sau ruginiu.

Foto: becomegorgeous.com

Blondul

In 2012, ai o paleta generoasa de nuante de blond din care poti alege, insa ai grija sa te puna in valoare. De la auriu intens pana la blond "murdar" si platinat, toate vor fi la mare cautare anul viitor.

Daca esti adepta stilurilor originale, vopseste-ti varfurile intr-o nuanta deschisa de blond, pentru o imagine chic.

Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare