Coafuri

# tendinte 2021 #coafura #tunsori #stil #frumusete

Tendinte 2021. Patru tunsori cu care nu dai gres daca vrei sa fii la moda

Fiecare inceput de an este un nou capitol si in general, noi, femeile, stim sa marcam acest lucru cu o schimbare de look. Cel mai la indemana este, intotdeauna, parul, deci daca vrei o tunsoare noua pentru 2021, hai sa vedem care sunt tendintele anului 2021.

O schimbare de coafura sau de culoare a parului este ca un nou inceput pentru orice femeie. O face sa se simta mai frumoasa, mai proaspata, mai tanara si mai apreciata.

Coafura, cel mai la indemana pas pentru a fi in tendinte

Se spune ca atunci cand o femeie isi schimba coafura incearca sa impresioneze pe cineva sau isi revine dupa o despartire, incercand sa se redefineasca.

Daca este asa sau daca pur si simplu simti nevoia sa schimbi ceva pentru tine, iata cateva stiluri si tunsori cu care sigur nu vei da gres in 2021. Am crezut intotdeauna ca fiecare an nou care incepe reprezinta o noua oportunitate de a o lua de la capat. Nu este nimic nou in faptul ca atunci cand vrem sa incepem un nou capitol simtim nevoia sa ne schimbam tunsoarea.

Tunsoarea Shaggy

Demna de un star rock si perfecta pentru o femeie plina de stil, aceasta tunsoare este una in scari mici in partea de sus, ceea ce da volum. Aceasta se realizeaza cu foarfeca sau cu briciul pentru a obtine aspectul imperfect specific.

Bretonul stil anii 60

Va mai amintiti cum aratau Brigitte Bardot sau Mia Farrow cu breton des? Sa spunem ca acesta este stilul. Bretonul este drept in partea din fata, iar in laterale mai lung, ceea ce va incadra foarte subtil figura si va va pune in evidenta trasaturile.

Ceafa rasa

Daca ai chef sa te razi in cap, dar iti este putin teama sa faci o asemenea schimbare radicala, prima data incearca acest tip de tunsoare. Aceasta presupune raderea doar a parului de pe ceafa si este o tunsoare in voga si plina de stil, speciala pentru tinerele indraznete. In plus, vei putea afla si cat de repede iti creste parul, pentru eventualitatea in care vreodata decizi sa renunti de tot la podoaba capilara pentru o vreme.

Tunsoarea deasupra umerilor

Inspiratia pentru aceasta tunsoare a venit din serialul Netflix „The Queen’s Gambit” si consta in scurtarea parului pana la nivelul umerilor. Ca imaginea sa fie completa, parul trebuie aranjat in bucle demne de anii 60.

Alege o culoare indrazneata, daca nu vrei sa iti schimbi tunsoarea

Anul 2021 este unul in care ne permitem orice provocare la nivel de coafura. Daca, totusi, nu vrei sa iti schimbi tunsoarea pentru ca iti place actuala sau pentru ca pur si simplu nu vrei sa risti, poti „umbla” la nuanta parului. Indrazneste sa iti dai un refresh cu culori vii, poate atipice, cum ar fi albastru, violet, rosu aprins sau verde fosforescent. Dupa un 2020 gri si tulbure, in 2021 orice este permis!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului