Coafuri

#stil # coafuri vedete #coafuri 2012 # coafuri emmy 2012 # premiile emmy 2012

Premiile Emmy 2012: cele mai reusite coafuri

Premiile Emmy au ajuns la cea de-a 64-a editie in 2012 si s-a desfasurat si anul acesta la Teatrul Nokia din Los Angeles. Aici s-au reunit cele mai spectaculoase aparitii ale vedetelor hollywoodiene din ultima vreme, care au asortat rochiilor diafane coafuri reusite, in tendintele sezonului.

Covorul rosu al Premiilor Emmy 2012 a gazduit coafuri impresionante, de la cocuri clasice atent aranjate, pana la bucle stralucitoare lasate sa curga in valuri pe umerii vedetelor participante. Divele de la Hollywood au ales o eleganta rafinata pentru stilul coafurilor purtate la gala, in defavoarea tunsorilor rebele de tip bob. In schimb, coafura pixie s-a remarcat mai mult decat oricand la un eveniment de asemenea amploare.

1. Heidi Klum

Modelul international Heidi Klum a facut o figura excelenta pe Premiile Grammy de anul acesta, cu o rochie albastra in stil roman, la care a asortat un machiaj usor si o coafura naturala, foarte "aerisita". Heidi si-a aranjat discret parul in bucle mari, vuluminoase, incadrandu-si chipul cu un breton lateral chic.

2. January Jones

Actrita January Jones a optat pentru o coafura usor retro, cu suvitele bine lipite de scalp si avantajate de un luciu opulent. Elementul-cheie din coafura actritei este cararea laterala extrema, o tendinta foarte importanta a sezonului rece din acest an.



Foto: beautystat.com

3. Ginnifer Goodwin

O aparitie curajoasa si inedita a serii a apartinut actritei Ginnifer Goodwin, care a renuntat la parul lung in favoarea unei tunsori pixie clasice, intens masculina, care creeaza un contrast fascinant cu chipul ei delicat si feminin. Brunetul intens arata minunat alaturi de rochia tangerin (oranj-rosiatic), nuanta-vedeta a sezonului.

4. Hayden Panettiere

Carismatica Hayden Panettiere a ales o cale simpla de a obtine un look elegant si relaxat in acelasi timp, in acord cu tendintele. Vedeta a purtat un coc inalt clasic, prins in crestet, foarte potrivit pentru rochia in stil roman pentru care a optat.



Foto: beautystat.com

5. Sofia Vergara

Seducatoare si sexy ca o sirena, Sofia Vergara a ales sa isi lase suvitele sa fascineze publicul intr-o forma cat mai naturala. Buclele lejere arata perfect, aranjandu-se in valuri pe spatele lasat gol de modelul rochiei.

6. Kate Mara

Actrita Kate Mara si-a aranjat parul pe un singur umar, impletindu-si bretonul intr-o coada frantuzeasca lejera si in voga. Sublim si natural!



Foto: beautystat.com

Foto principala: realbeauty.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare