Coafuri

#colorant par #par grizonant #albire #remedii par alb

Parul grizonant nu e o rusine!

 

Cine a zis ca parul alb trebuie ascuns cu vopsea? In California exista chiar un coafor unde hairstylistii isi ajuta clientii sa isi accepte firele argintii cu demnitate si sa inteleaga ca ele nu sunt o rusine. Poate ai vazut ca Jane Fonda poarta parul grizonant? Jack Martin este cel care a determinat-o sa isi poarte cu mandrie podoaba capilara grizonanta.

Sunt persoane care pur si simplu nu pot accepta acele fire de par argintii care rasar dupa o anumita varsta, astfel ca abia asteapta sa le poata ascunde. Ei bine, oricat de ciudat ar parea pentru multi, poti merge la coafor si sa iti vopsesti de bunavoie parul argintiu. Asta face Jack Martin, un hairsylist californian care ii ajuta pe cei care accepta cu greu acest proces natural sa infrunte „problema” intr-o maniera radicala.

Barbatul din spatele coafurii grizonante a lui Jane Fonda

Chiar daca parul alb ar putea fi o problema, nici vopsitul nu este simplu, astfel ca in multe cazuri devii sclav al colorantilor chimici. Hairstylistul Jack Martin si-a facut, se pare, un scop din a-i face pe oameni sa isi accepte conditia, mai exact, parul grizonant. El a determinat-o pe Jane Fonda sa urce pe covorul rosu de la Osar 2020 purtand un par argintiu stralucitor care a fermecat audienta.

In jur de 7 ore dureaza o sesiune de vopsit parul in nuante naturale de argintiu. E un fel de revolutie a vopsitului parului ceea ce face Jack cu clientele sale. Iar rezultatul final e de impact. Evident, ulterior imbunatateste aspectul si cu o tunsoare chic, care sa puna in valoare argintiul obtinut.

Femeile care aleg sa poarte parul grizonant cu mandrie pot adauga un plus de culoare fetei folosind machiaje in nuante indraznete sau smokey eyes.

Foto: lovehairstyles.com/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare