Coafuri

#stil #culori par 2012 #nuante par 2012 #saten #tendinte culori pari

Nuante diverse de saten: vezi ce ti se potriveste

Pentru o schimbare de look senzationala, fa o calatorie imaginara printre cele mai frumoase nuante diverse de saten si vezi ce varianta ti se potriveste cel mai bine. Anul 2012 readuce in tendinte aceasta culoare naturala si calda de par, un amestec de puritate si seductie care poate cuceri orice privire.

Ai fi surprinsa sa afli cate nuante diverse de saten ai la dispozitie pentru o transformare de look extrem de reusita. Vezi daca ti se potrivesc tonurile cenusii, rosiatice, aurii sau mai excentrice, cu accente albastre sau verzui.

Satenul inchis

Satenul inchis, asemanator boabelor de cafea brune, este o varianta excelenta daca tonul natural al pielii tale este deschis-galbui. Celebritati precum Catherine Zeta-Jones au ales sa-si poarte suvitele in aceasta nuanta seducatoare precum brunetul, insa mai "blanda" cu trasaturile decat negrul-abanos.

Satenul deschis

Satenul deschis natural are culoarea ciocolatei cu lapte si reflecta lumina cu ajutorul suvitelor deseori blonde, care sunt extrem de sesizabile in bataia soarelui. Aceasta culoare de par se potriveste de minune cu un ten bronzat sau mediu. Acest tip de saten este excelent pentru schimbarile frecvente de look, cu ajutorul suvitelor multicolore (atat de populare anul acesta).

Satenul auriu

Satenul auriu este una dintre cele mai frecvente optiuni ale femeilor, gratie aerului cald si "dulce" pe care il aduce chipului. Subtonurile acestei nuante sunt blonde sau roscate. Culoarea se potriveste de minute tenului mediu si deschis, cu tente de culoare calde (bej, auriu). Daca vrei sa stergi cativa ani buni de pe chip, aceasta este o cale excelenta sa iti realizezi dezideratul.

Satenul cenusiu

Satenul-cenusiu este un ciocolatiu cu subtonuri de verde sau albastru. Aceasta este o optiune originala pentru vopsire (daca vrei un look vizibil prelucrat). In plus, ti se potriveste de minune aceasta nuanta daca tenul tau are subtonuri reci.

Satenul roscat

Foarte potrivit femeilor cu ten deschis, rozaliu este satenul roscat, cu subtonuri de roscat si auriu roscat, precum culorile specifice anotimpului toamna. Daca chipul tau este galbui-auriu natural, vei vedea cat de bine te va pune in valoare aceasta culoare speciala a parului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare