Coafuri

#par #tunsori si coafuri #vopsit par # nuanta par #culori par #culori par 2012

Nuante de par indraznete pentru 2012

Anul viitor te invita sa intri in centrul atentiei si sa renunti la teama de depasi limite. Prin urmare, a sosit momentul sa te inspiri din cele mai indraznete de par pentru 2012 propuse de specialistii in materie de stil si coafura de la Hollywood.

Sugestiile depasesc cu brio zona ta de confort, insa te ajuta sa privesti cu alti ochi puterea nuantei de par in raport cu individualitatea si frumusetea ta. Suvitele, blocurile de culori si imbinarea motivelor inspirate din -printuri se numara printre preferintele industriei de frumusete in anul 2012.

Nuante si accente tari

Sezonul viitor, vor fi in voga tonuri diverse de blond, purpuriu si , roz si lila. Secretul unui look inedit consta in realizarea unor degradeuri prin accente tari.

Suvitele groase si blocurile de culori sunt obligatorii pentru o imagine adaptata tendintelor anului 2012, iar variantele sunt multiple: brunet cu purpuriu, blond cu cenusiu, roscat -ruginiu cu blond etc.

Foto: becomegorgeous.com

surprinzatoare

Indiferent de culoarea parului tau, exista o paleta varianta de nuante cu ajutorul carora sa te bucuri de suvite surprinzatoare, care sa-ti adauge un plus de originalitate imaginii. Foarte apreciate in 2012 sunt culorile de par in nuante multiple.

De pilda, un degrade format din nuante de roscat, de la note de auriu pana la tonuri senzuale de bordo, confera un impact vizual de proportii
Blondul platinat poate fi pus in valoare cu ajutorul unor suvite lila si roz, pentru un efect extrem de modern si nonconformist:

Foto: becomegorgeous.com

Blondul-roscat si purpuriul pot fi purtate in degradeuri discrete, cu nuante mai inchise spre radacina si mai deschise spre varfuri.

Foto: becomegorgeous.com

Inspira-te din toate aceste variante inovatoare si gaseste combinatia potrivita personalitatii si gusturilor tale specifice. Intrucat nuantele aprinse au tendinta sa-si piarda intensitatea cu repeziciune, nu uita sa aplici cateva tratamente pentru protectia si persistenta culorii atunci cand decizi sa adopti o schimbare de look .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare